Wichura i Binor czy wasze pisanie, które własnie usunąłem trzyma się tematu kar umownych? Chcecie zaśmiecać kolejny ciekawy temat swoim snuciem o "super tajnych listach złych i niegodnych firm"?
Wichura i Binor czy wasze pisanie, które własnie usunąłem trzyma się tematu kar umownych? Chcecie zaśmiecać kolejny ciekawy temat swoim snuciem o "super tajnych listach złych i niegodnych firm"?
Jak najbardziej się trzyma - warto miec listę firm, które stosują mało uczciwe, lub niekorzystne dla pracownika praktyki.
Zachowaj ją więc dla siebie i nie śmieć po całym forum. Twoje zdanie na temat danej firmy, to Twoje subiektywne zdanie, które często wyciągasz na podstawie pojedynczych wpisów. I skończ już proszę spamować tutaj, bo przypominam że wątek ma wyraźny temat dotyczących kar w umowach - tego się trzymajmy.
Jak najbardziej się trzyma - warto miec listę firm, które stosują mało uczciwe, lub niekorzystne dla pracownika praktyki.
Zachowaj ją więc dla siebie i nie śmieć po całym forum. Twoje zdanie na temat danej firmy, to Twoje subiektywne zdanie, które często wyciągasz na podstawie pojedynczych wpisów. I skończ już proszę spamować tutaj, bo przypominam że wątek ma wyraźny temat dotyczących kar w umowach - tego się trzymajmy.
Aja mam takie pytanko..... Czy firmy płacą wam rozłakowe?
A co to jest ? Odprawa?
Marsz do regulaminu! Moderator
MalaAG.No dobrze. Czyli to taka odprawa?
Marsz do regulaminu! Moderator
A co to jest ? Odprawa?
Odprawa to nie jest.....ale firmy zatrudniające pracowników w niemczech płacą ludziom tak zwane rozłakowe...czyli za to ze pracujesz w innym kraju zdala od rodziny i dzieci taka forma rekompensaty . moje pytanie miało na celu aby sie dowiedziec czy polskie posrednictwa płacą takie dodatki, wiem ze płacą je posrednictwa niemieckie jak i bezposrednie firmy w ktorych polacy są zatrudnieni......jesli chodzi o polskie posrednictwa to nie mam wiedzy dlatego pytam...