Kujawsko-Pomorskie

07 marca 2014 22:04
kruszynka1964

wisienka,jestem tu juz drugi raz,ale przez miesiac mojego urlopu stan dziadka zmienił sie o 180 stopni-czasami juz nie wyrabiam.

A jak długo masz byc? Dasz radę. na pewno. Musisz sie po prostu trochę przestawić i przyzwyczaić do innego dziadka.Spokojnej nocy.
07 marca 2014 22:08
Mirabella

wisienka to fakt ,ze czas szybko leci, ale ostatnio duzo mysle o tym co sie dzieje w swiecie ,czasy bardzo nie pewno i nie wiadomo co nas czeka jutro.nie chcialabym byc na obczyznie gdyby miala rozpoczac sie wojna na swiecie ,a wszystko ku temu zmierza i dla tego tez mi sie strasznie tu dluzy.Pdp duzo spi zwlaszcza popoludniu nie dziwota przeciez ma 91 lat.ciagle patrze na kaledarz i licze dni,no ale jeszcze sporo przeszlo 6 tygodni,oby w tym czasie nic sie nie wydarzylo na swiecie.kruszynka a jak dlugo jeszcze masz tu zostac? niestety musimy sobie jakos radzic,wsolczuje Ci ze masz teraz gorzej,ale musisz niestety myslec pozytywnie pisz na Forum to ci pomoze ,dziewczyny zawsze Cie wespra.Pozdrawiam was spijcie slodko i myslcie o jutrzejszym Dniu kobiet"Jutro jest nasze swieto,pa do jutra

A myślisz , że jakis pan będzie o nas pamiętał?
Mi powoli tez juz tu się dłuży. Mam juz z górki, ale i tak do konca kwietnia trochę czasu zostało. Ale co tam , zleci szybko.
Spokojnej nocy
08 marca 2014 15:17
czesc dziewczyny dzisiaj jest Swieto Kobiet ,ale u mnie dzisiaj atmosfera w domu nie za bardzo pdp jest nadasana nawet zazdrosna jest jak rozmawialam przez komorkie.Marysia Polka co tu mieszka zaprosila mnie na kawe i ciasto po poludniu,ale nie moge wyjsc bo babcia nie ma humoru i boje sie ze moze wiwinac mi jakis numer.Mialam nadzieje .ze przyjedzie dzisiaj jej brat mieszka niedaleko ,co sobote przyjezdzal,no tak ale dzisiaj jest dzien kobiet i nie chce sobie robic wydatku,oni sa bardzo chciwi.pdp przywiezli dzisiaj obiad i ciasto ,babcia wziela te ciasto na kolana, i jadla zeby tylko nie podzielic sie.nie zalezy mi wcale,kupie sobie i sam zjem w pokoju,nie warto byc za dobrym,bo i tak ci sie nie odwdziecza ,bardzo sporadycznie.wisienka ja wyjade 5 dni prze Toba,ale to jeszcze.Byle do przodu i nie przejmowac sie.wisienka powiedz mi tak orientacyjnie gdzie ty mieszkasz,ja na Batorego,pozdrawiam was wszystkie i zycze milego popoludnia.
08 marca 2014 16:34
Mirabella

czesc dziewczyny dzisiaj jest Swieto Kobiet ,ale u mnie dzisiaj atmosfera w domu nie za bardzo pdp jest nadasana nawet zazdrosna jest jak rozmawialam przez komorkie.Marysia Polka co tu mieszka zaprosila mnie na kawe i ciasto po poludniu,ale nie moge wyjsc bo babcia nie ma humoru i boje sie ze moze wiwinac mi jakis numer.Mialam nadzieje .ze przyjedzie dzisiaj jej brat mieszka niedaleko ,co sobote przyjezdzal,no tak ale dzisiaj jest dzien kobiet i nie chce sobie robic wydatku,oni sa bardzo chciwi.pdp przywiezli dzisiaj obiad i ciasto ,babcia wziela te ciasto na kolana, i jadla zeby tylko nie podzielic sie.nie zalezy mi wcale,kupie sobie i sam zjem w pokoju,nie warto byc za dobrym,bo i tak ci sie nie odwdziecza ,bardzo sporadycznie.wisienka ja wyjade 5 dni prze Toba,ale to jeszcze.Byle do przodu i nie przejmowac sie.wisienka powiedz mi tak orientacyjnie gdzie ty mieszkasz,ja na Batorego,pozdrawiam was wszystkie i zycze milego popoludnia.

Ja mieszkam w Tarpnie , stare koszary, na pewno znasz
.
08 marca 2014 20:15
wisienka no jasne ze znam,kiedys mieszkalam na Michajlowa obecnie armi krajowej,no ale to juz40 lat temu.Po wyjciu za maz mieszkalam we wiezowcu przy Kalinkowej.potem na Rzadzu tam mi sie bardzo podobalo ,no ale 4 Pietro,i obecnie mieszka tam moj syn ,a ja przeprowadzilam sie na Batorego na 1 Pietro.
08 marca 2014 20:15
wisienka no jasne ze znam,kiedys mieszkalam na Michajlowa obecnie armi krajowej,no ale to juz40 lat temu.Po wyjciu za maz mieszkalam we wiezowcu przy Kalinkowej.potem na Rzadzu tam mi sie bardzo podobalo ,no ale 4 Pietro,i obecnie mieszka tam moj syn ,a ja przeprowadzilam sie na Batorego na 1 Pietro.
08 marca 2014 20:26
Mirabella

Ja w koszarach od 30 lat mieszkam , czyli od ślubu . Wczesniej w Bydgoszczy
09 marca 2014 07:27
Witajcie dziewczyna dzisiaj jest 14 dzien jak jestem w Niemczech czas leci chociaz nie tak jak bym chciala ,no coz zawsze tesknie bardzo za rodzina mam kochajacych dwoch synow i jedna wnuczkie ktora rowniez bardzo za mna teskni,nie dziwie sie wcale bo jak jestem w domku moja wnuczka jest caly czas przy mnie ,zaprowdzam ja do szkolyi odbieram i zajmuje sie nia caly dzien.Kocham ja bardzo.jeszcze leze sobie w lozeczku ,bo babcia dala mi dzisiaj wiwatu w nocy,siedzial w kuchni 3 godziny i nie chcial isc do lozka.Teraz az sapie tak spi.widze ,ze pogoda zapowiada sie super tak jak wczoraj.Slonko juz wysoko swieci ma byc 14 stopni.musze koniecznie wyprowadzic babcie do ogrodka, bo wczoraj mi zastrajkowala .Zycze wam milej niedzielki
09 marca 2014 07:43
Mirabella tobie równiez miłej niedzieli,jestem tydzien dłuzej od ciebie tutaj,ale tesknie coraz bardziej,tez mam wnuków,jednego nawet w wieku mojego syna(13 lat).
09 marca 2014 14:07
kruszynka1964 dziekuje za pozdrowienia, moja wnuczka ma 7 lat,chodzi do pierwszej klasy i jak narazie jest numer 1.w lipcu tego roku bedzie miala 8.kruszynko czytalam twoj Profil i musze powiedziec,ze urodzilas sie wtym samym dniu i miesiacu tj.13.11.co moj mlodszy syn ktory ma 28 lat.ale przypadek.napisz mi do kiedy bedziesz w DE.Pa
09 marca 2014 14:17
Mirabella

kruszynka1964 dziekuje za pozdrowienia, moja wnuczka ma 7 lat,chodzi do pierwszej klasy i jak narazie jest numer 1.w lipcu tego roku bedzie miala 8.kruszynko czytalam twoj Profil i musze powiedziec,ze urodzilas sie wtym samym dniu i miesiacu tj.13.11.co moj mlodszy syn ktory ma 28 lat.ale przypadek.napisz mi do kiedy bedziesz w DE.Pa

Same Skorpiony wszędzie ;-))

09 marca 2014 14:38
Mirabella,jestem do 18tego kwietnia,jeezzzzu-nie wytrzymam tak długo!
09 marca 2014 14:59 / 1 osobie podoba się ten post
amelka55 jak widze Ty tez jestes skorpionem,a zeby bylo ciekawiej moj drugi syn ktory jest starszy ,tez jest z pod znaku skorpiona,ale nie narzekam sa zaradni i dobrze z nimi sie rozumie ,bardzo uczuciowi chociaz nie zawsze pokazuja swoje uczucia.kruszynko ja do 24.04.tez wydaje mi sie obecnie bardzo dlugo,ale nie mam ciezko babcia chociaz nieraz ma swoje zagrania ale jest bardzo spokojna i posluszna.rodzina tez jest na poziomie,nie mam co narzekac.kruszynko wiem ,ze teraz masz ciezej niz przed urlopem,musisz dac pdp cos na uspokojenie,nie wiem nie znam dokladnie sytuacji zeby ci doradzic ale bede trzymala za ciebie kciuki.napisz troche jaka masz obecnie sytuacje.
09 marca 2014 15:18
kruszynka1964

Mirabella,jestem do 18tego kwietnia,jeezzzzu-nie wytrzymam tak długo!

wytrzymamy jeszcze  a od kiedy jesteś ja dopiero 9 dni najgorsze dla mnie sa niedziele
09 marca 2014 16:13 / 3 osobom podoba się ten post
Ja jestem do konca kwietnia. Wczoraj i przedwczoraj miałam doła, ale znalazła się osoba , która dodała mi skrzydeł. Przede wszystkim miałam sie ładnie ubrać , umałowac , zrobić włosy. Potem dowiedziałam sie gdzie sa najblizsze Fitnes kluby. Poszłam wczoraj obgadac co i jak , Dzis byłam na próbe pierwszy raz darmowo. Jutro ide zapłacic za miesiąc i bede systematycznie chodziła. Pieniądze i tak by sie rozeszły na jekies głupoty. A tak przyjemne z pozytecznym.
Tym bardziej, ze w maju córka ma ślub, to może ubędzie parę kilo. A przydałoby się.
No i co najważniejsze, rozruszałam się , wyszłam z tego odrętwienia tutaj.
Więc dziewczyny, głowy do góry, cycki na przód. Robcie sie na bóstwa, piękna pogoda sprzyja, Miłego popołudnia