Kujawsko-Pomorskie

17 lutego 2014 20:22
anetta

Wisienka a ja dzisiaj firmę poprosiłam o wcześniejszy zjazd, mam dość zachowania Pdp.

Szkoda kasy ale zdrowie jest od niej ważniejsze. Postapiłabym podobnie.
17 lutego 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
amelka55

Szkoda kasy ale zdrowie jest od niej ważniejsze. Postapiłabym podobnie.

To samo dzisiaj firmie powiedziałam że pieniądze mi nie zwrócą utraconych tutaj nerwów i zdrowia
18 lutego 2014 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim ,wisienka napisalam cos niecos o sobie na profilu,milo mi ze zapoznalysmy sie.wczoraj wlasnie z DE wrocila moja kolezanka,bardzo sie cieszylysmy razem wypilysmy sobie dobre winko,posmialysmy sie bylo super.Niedlugo bedziemy sie ciszyc bo w niedziele ,ja wyjezddzam do Monachium na 2 miesiace,a potem ja wraca i ona znowu wyjezdza i tak bedziemy sie caly rok mijac.Po tym winku bardzo dobrze spalo mi sie,wlasnie obudzialm sie 20 minut temu,patrze a tu slonko swieci,u nas jest piekna pogoda.wczoraj bylo 8 stopni bardzo cieplutko.Zycze wam milego dnia.
18 lutego 2014 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
anetta

To samo dzisiaj firmie powiedziałam że pieniądze mi nie zwrócą utraconych tutaj nerwów i zdrowia

Anetta, będzie dobrze. Pojedziesz do domu, trochę odpoczniesz i pojedziesz do nowej pracy. mam nadzieję, że ci się tam spodoba i będziesz miała tam lepiej i spokojniej. Nie stresuj sie. szkoda twojego zdrowia, a Agencję poganiaj , zeby ci jak najszybciej kogoś podesłali na zmianę.
Spokojnego dnia .:))

18 lutego 2014 10:02 / 2 osobom podoba się ten post
Mirabella

Dzien dobry wszystkim ,wisienka napisalam cos niecos o sobie na profilu,milo mi ze zapoznalysmy sie.wczoraj wlasnie z DE wrocila moja kolezanka,bardzo sie cieszylysmy razem wypilysmy sobie dobre winko,posmialysmy sie bylo super.Niedlugo bedziemy sie ciszyc bo w niedziele ,ja wyjezddzam do Monachium na 2 miesiace,a potem ja wraca i ona znowu wyjezdza i tak bedziemy sie caly rok mijac.Po tym winku bardzo dobrze spalo mi sie,wlasnie obudzialm sie 20 minut temu,patrze a tu slonko swieci,u nas jest piekna pogoda.wczoraj bylo 8 stopni bardzo cieplutko.Zycze wam milego dnia.

Fajnie, że napisałaś co nieco o sobie.
Ty będziesz się mijać z koleżanką , ale chyba będzieci9e miały kontakt przez internet.
Fajnie, ze trafiłąaśna  nasze forum.
Tu też jest ładnie ciepło. Tu zimy nie było, czasami rano tylko przymrozki. Ale kwiaty (przebiśniegi , zonkile, krokusy) juz w styczniu tu zakwitły.
Miłego dnia

18 lutego 2014 20:40
Mirabella

Witaj Mira, fajnie że do nas dołączyłaś. Życzę Tb byś miała możliwość zwiedzić Monachium bo jest co. Zaglądaj tu do nas :)
19 lutego 2014 06:42
dzien doberek dziewczyny wlasnie sie obudzilam i powiedzialam sobie musze zagladnac do laptopa co nowego slychac u Was,i czy otrzmalam jakies nowe wiadomosci .dziekuje anetta ze napisalas do mnie ,lubie otrzymywc listy.Zawsze bede starala sie cos do Was napisac to podnosi na duchu.Wisienka moja kolezanka nie ma laptopu i nie umi sie poslugiwac ,takze nie bede mogla z nia porozumiewac sie.wiesz ja jestem oddelegowana przez firme,a ona na czarno bo malo zna jezyk,ale dobrze sobie radzi.Jest az za bardzo pracowita a niemki to wykorzystuja.No to trzymajcie sie dziewczyny,napisze jeszcze cos wam po poludniu.Anetta napisz co tam dalej ze Twoim zjazdem,czy Firma odezwala sie.pa pa
19 lutego 2014 09:28
Witam Bydg i Kujawy :) Mira na razie nic firma się nie odzywa ale mam nadzieję że znajdą kogoś do końca przyszłego tygodnia - sama zdeklarowałam się że do końca lutego mogę zostać ale dłużej naprawdę nie, nie dam rady, tutaj nie ma dnia bez zgrzytu o byle co się Pdp doczepi,więc moja cierpliwość jest na granicy wytrzymałości o złym samopoczuciu nie wspomnę. Nie chciałam stawiać firmy pod ścianą że chcę zjechać zaraz teraz i już bo cenię sobie z nią współpracę. Wiem że łatwo nie będzie im znaleźć chętnej pani do takiej zwariowanej Pdp, ale 11 dni chyba im wystarczy.
Ty jeszcze trochę będziesz się pakować na przyjazd tutaj do De a ja w drugą stronę, jak już wyjdę z tego domu z moją walizką będę szczęśliwa.

19 lutego 2014 13:20
anetta

Witam Bydg i Kujawy :) Mira na razie nic firma się nie odzywa ale mam nadzieję że znajdą kogoś do końca przyszłego tygodnia - sama zdeklarowałam się że do końca lutego mogę zostać ale dłużej naprawdę nie, nie dam rady, tutaj nie ma dnia bez zgrzytu o byle co się Pdp doczepi,więc moja cierpliwość jest na granicy wytrzymałości o złym samopoczuciu nie wspomnę. Nie chciałam stawiać firmy pod ścianą że chcę zjechać zaraz teraz i już bo cenię sobie z nią współpracę. Wiem że łatwo nie będzie im znaleźć chętnej pani do takiej zwariowanej Pdp, ale 11 dni chyba im wystarczy.
Ty jeszcze trochę będziesz się pakować na przyjazd tutaj do De a ja w drugą stronę, jak już wyjdę z tego domu z moją walizką będę szczęśliwa.

Anetta, dasz radę, wierzę w ciebie. a firmie cały czas się przypominaj, że czekasz na zmienniczkę. Oni muszą wiedziec, ze u ciebie nie jest za ciekawie, ze tam ledwo wytrzymujesz.
Ale dziś ładie słonko świeci , Miłego  i przede wszystkim spokojnego dnia !!!

19 lutego 2014 13:21
Ha, zależy u kogo:(
19 lutego 2014 13:22
Mirabella

dzien doberek dziewczyny wlasnie sie obudzilam i powiedzialam sobie musze zagladnac do laptopa co nowego slychac u Was,i czy otrzmalam jakies nowe wiadomosci .dziekuje anetta ze napisalas do mnie ,lubie otrzymywc listy.Zawsze bede starala sie cos do Was napisac to podnosi na duchu.Wisienka moja kolezanka nie ma laptopu i nie umi sie poslugiwac ,takze nie bede mogla z nia porozumiewac sie.wiesz ja jestem oddelegowana przez firme,a ona na czarno bo malo zna jezyk,ale dobrze sobie radzi.Jest az za bardzo pracowita a niemki to wykorzystuja.No to trzymajcie sie dziewczyny,napisze jeszcze cos wam po poludniu.Anetta napisz co tam dalej ze Twoim zjazdem,czy Firma odezwala sie.pa pa

Mirabella. Jak nie możesz sie kontaktować z koleżanką , to naciesz się nią jeszcze wPl. A z nami kontaktuj sie cały czas, obojetnie , czy jesteś w Pl , czy w De.
Pozdrowienia.:)))
19 lutego 2014 16:10
hej dziewczyny znowu jestem.telefonowalam dzisiaj do tej firmy i wiem juz jade na 100 procent nareszcie ,kazali mi walizkie pakowac,jutro wykupia mi bilet i podadza adres do babci,Ciesze sie bo juz dlugo wegetowalam w Polsce ,no i kasa mi potrzebna tak jak wszystkim.W niedziela wyjazd o 16.20 a w poniedzialek bede w Monachium o 8.15 fajnie ze pogoda jest wiosenna przynajmniej lepiej bedzie sie jechalo.anetta musisz wytrzymyc nie daj sie i nie zalamuj,mysl pozytywnie a wszystko sie ulozy no zobaczymy jak cos sie bedzie dzialo to pisz.
19 lutego 2014 16:29
wisienka

Anetta, dasz radę, wierzę w ciebie. a firmie cały czas się przypominaj, że czekasz na zmienniczkę. Oni muszą wiedziec, ze u ciebie nie jest za ciekawie, ze tam ledwo wytrzymujesz.
Ale dziś ładie słonko świeci , Miłego  i przede wszystkim spokojnego dnia !!!

Dzięki za słowa otuchy, tutaj ciepło ale krążą chmurzyska i czasem popaduje, na przerwie chodziłam i chodziłam żeby trochę upuścić z siebie powietrza,teraz poćwiczyłam troszeczkę,a na pociechę zjem coś słodkiego i wypiję kawusię :)
19 lutego 2014 16:50 / 2 osobom podoba się ten post
anetta

Dzięki za słowa otuchy, tutaj ciepło ale krążą chmurzyska i czasem popaduje, na przerwie chodziłam i chodziłam żeby trochę upuścić z siebie powietrza,teraz poćwiczyłam troszeczkę,a na pociechę zjem coś słodkiego i wypiję kawusię :)

i tak trzymaj. Nie daj im tej satysfakcji i staraj sie nie pokazywac im , ze sie stresujesz. Wiem, ze to ciężko. Ja jak na poprzedniej steli juz miałąm dosc wszystkiego to zaczynałam do babci po polsku mówic. Póki mówiłam po niemiecku , to po niej to wszystko spływało, ale jak zaczęłam po polsku mówić, to dopiero się wkurzała. Spokojnego wieczoru zyczę. :)))

20 lutego 2014 16:50 / 1 osobie podoba się ten post
czesc dziewczyny wlasnie Firma wyslala mi bilet do DE i adres podopiecznej.To jest mala miejsowosc na Bawarii gdzies 12km od Monachium nazywa sie Karilling niedaleko jest jezioro starnbergesee,bylam tam 8 lat temu tylko w innej miejscowosci Tusing.bylo fajnie mam mile wspomienia.Czy ktoras z was jest tam moze,to niech mi napisze.u nas pogoda jest super ,dzisiaj 10 stopni ciepla.to narazie pozdrawiam was pa pa