Wisienka a ja dzisiaj firmę poprosiłam o wcześniejszy zjazd, mam dość zachowania Pdp.
Wisienka a ja dzisiaj firmę poprosiłam o wcześniejszy zjazd, mam dość zachowania Pdp.
Szkoda kasy ale zdrowie jest od niej ważniejsze. Postapiłabym podobnie.
To samo dzisiaj firmie powiedziałam że pieniądze mi nie zwrócą utraconych tutaj nerwów i zdrowia
Dzien dobry wszystkim ,wisienka napisalam cos niecos o sobie na profilu,milo mi ze zapoznalysmy sie.wczoraj wlasnie z DE wrocila moja kolezanka,bardzo sie cieszylysmy razem wypilysmy sobie dobre winko,posmialysmy sie bylo super.Niedlugo bedziemy sie ciszyc bo w niedziele ,ja wyjezddzam do Monachium na 2 miesiace,a potem ja wraca i ona znowu wyjezdza i tak bedziemy sie caly rok mijac.Po tym winku bardzo dobrze spalo mi sie,wlasnie obudzialm sie 20 minut temu,patrze a tu slonko swieci,u nas jest piekna pogoda.wczoraj bylo 8 stopni bardzo cieplutko.Zycze wam milego dnia.
Dzien dobry wszystkim ,wisienka napisalam cos niecos o sobie na profilu,milo mi ze zapoznalysmy sie.wczoraj wlasnie z DE wrocila moja kolezanka,bardzo sie cieszylysmy razem wypilysmy sobie dobre winko,posmialysmy sie bylo super.Niedlugo bedziemy sie ciszyc bo w niedziele ,ja wyjezddzam do Monachium na 2 miesiace,a potem ja wraca i ona znowu wyjezdza i tak bedziemy sie caly rok mijac.Po tym winku bardzo dobrze spalo mi sie,wlasnie obudzialm sie 20 minut temu,patrze a tu slonko swieci,u nas jest piekna pogoda.wczoraj bylo 8 stopni bardzo cieplutko.Zycze wam milego dnia.
Witam Bydg i Kujawy :) Mira na razie nic firma się nie odzywa ale mam nadzieję że znajdą kogoś do końca przyszłego tygodnia - sama zdeklarowałam się że do końca lutego mogę zostać ale dłużej naprawdę nie, nie dam rady, tutaj nie ma dnia bez zgrzytu o byle co się Pdp doczepi,więc moja cierpliwość jest na granicy wytrzymałości o złym samopoczuciu nie wspomnę. Nie chciałam stawiać firmy pod ścianą że chcę zjechać zaraz teraz i już bo cenię sobie z nią współpracę. Wiem że łatwo nie będzie im znaleźć chętnej pani do takiej zwariowanej Pdp, ale 11 dni chyba im wystarczy.
Ty jeszcze trochę będziesz się pakować na przyjazd tutaj do De a ja w drugą stronę, jak już wyjdę z tego domu z moją walizką będę szczęśliwa.
dzien doberek dziewczyny wlasnie sie obudzilam i powiedzialam sobie musze zagladnac do laptopa co nowego slychac u Was,i czy otrzmalam jakies nowe wiadomosci .dziekuje anetta ze napisalas do mnie ,lubie otrzymywc listy.Zawsze bede starala sie cos do Was napisac to podnosi na duchu.Wisienka moja kolezanka nie ma laptopu i nie umi sie poslugiwac ,takze nie bede mogla z nia porozumiewac sie.wiesz ja jestem oddelegowana przez firme,a ona na czarno bo malo zna jezyk,ale dobrze sobie radzi.Jest az za bardzo pracowita a niemki to wykorzystuja.No to trzymajcie sie dziewczyny,napisze jeszcze cos wam po poludniu.Anetta napisz co tam dalej ze Twoim zjazdem,czy Firma odezwala sie.pa pa
Anetta, dasz radę, wierzę w ciebie. a firmie cały czas się przypominaj, że czekasz na zmienniczkę. Oni muszą wiedziec, ze u ciebie nie jest za ciekawie, ze tam ledwo wytrzymujesz.
Ale dziś ładie słonko świeci , Miłego i przede wszystkim spokojnego dnia !!!
Dzięki za słowa otuchy, tutaj ciepło ale krążą chmurzyska i czasem popaduje, na przerwie chodziłam i chodziłam żeby trochę upuścić z siebie powietrza,teraz poćwiczyłam troszeczkę,a na pociechę zjem coś słodkiego i wypiję kawusię :)