Kujawsko-Pomorskie

31 grudnia 2013 22:53
ja zazwyczaj chodziłam do Pomorzanina--bo największe było.Ale równiez do Kinoteatru,Bałtyk.Teraz mam pod nosem Multikino--ale ze trzy razy tam byłam.
31 grudnia 2013 22:57
ja niedawno byłąa w Multikinie przy Galerii Pomorskiej ( Albo BYdgoskiej) na ul. Fordońskiej. Byly w kinie "aż" 3 osoby. Ja, moja siostra i jeszcze 1 osoba

31 grudnia 2013 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
do uszłyszenia za rok....czas zbierac się na Wyspę na żywe fajerwerki.
22 stycznia 2014 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

No ja od 30 lat też już nie mieszkam w Bydgoszczy. Ale ja , niestety, poszłąm za mężem do Grudziądza, a ten ma od lat najwieksze bezrobocie w kraju. Ale gdyby nie to , to nie byłabym opiekunką, nie wyjechałabym do De i nie poznała tego forum , ani tylu fantaastycznych ludzi.  :)))

A i my tez bysmy Ciebie nie poznali )
12 lutego 2014 13:21 / 2 osobom podoba się ten post
Witam, czy cała Bydgoszcz i Kujawy ma wolne oprócz wisienki i mnie, nikogo tu nie widać? Mimo wszystko pozdrwaiam, ja 11 marca zawitam na Pks Bydgoszcz :)
12 lutego 2014 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
anetta

Witam, czy cała Bydgoszcz i Kujawy ma wolne oprócz wisienki i mnie, nikogo tu nie widać? Mimo wszystko pozdrwaiam, ja 11 marca zawitam na Pks Bydgoszcz :)

Świetnie to 2 kwietnia będziesz mogła mnie uroczyście powitać, ale na dworcu PKP:) Pozdrawiam
12 lutego 2014 18:51 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

Na razie mało nas. Szkoda

Ja tez mieszkam na terenie woj. kujawsko-pomorskiego. Do Bydgoszczy mam 50 km a do Torunia 35.
Pozdrawiam .
12 lutego 2014 18:59
wisienka

I trzeba było wyjechać do NIemiec , zeby sie poznać.

Tak bywa czasami. Kiedys bylam zwiedzac piekna czeska Prage i na Moscie Karola poznalam mojego sasiada, ktory mieszka 2 ulice dalej ale nigdy go wczesniej nie widzialam )
12 lutego 2014 19:01
anetta

W Grudziadzu mam rodzinke )
12 lutego 2014 19:16
amelka55

W Grudziadzu mam rodzinke :-))

na jakim osiedlu jesli moge spytac?

12 lutego 2014 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

na jakim osiedlu jesli moge spytac?

Nie wiem, nie bylam tam nigdy, bo z ta rodzinka zawsze spotykam sie w Toruniu )
12 lutego 2014 19:23 / 2 osobom podoba się ten post
anetta

sa , sa tylko nie chcą sie ujawnic, hihi. nawet wiem , ze sa nowe forumowiczki z kuj. pom.Ale te moze nas jeszcze nie dojrzały

17 lutego 2014 16:48
witaj wisienka ja tez jestem z Grudziadza ale od urodzenia.Teraz wyjezdzam do DE w niedziele do Monachium.A gdzie ty teraz jestes?Pozdrawiam Cie po sasiedzku.
17 lutego 2014 19:24
Mirabella

witaj wisienka ja tez jestem z Grudziadza ale od urodzenia.Teraz wyjezdzam do DE w niedziele do Monachium.A gdzie ty teraz jestes?Pozdrawiam Cie po sasiedzku.

ja jestem teraz w Gelsenkirchen. Witam w naszym gronie.  
Napisz cos więcej o sobie w profilu. :)))
Pozdrowienia
17 lutego 2014 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Wisienka a ja dzisiaj firmę poprosiłam o wcześniejszy zjazd, mam dość zachowania Pdp.