Kasienko, kto sprawca Twojej bezsennosci jest???
Kasienko... to byl najwspanialszy dzien, dzien w ktorym mialam mozliwosc w realu poznac Cie.
Piszac, czytajac, rozmawiajac z Toba ma sie wrazenie, ze zadne potopy bez nas...
Buziaki - kika 1
Kasienko, kto sprawca Twojej bezsennosci jest???
Kasienko... to byl najwspanialszy dzien, dzien w ktorym mialam mozliwosc w realu poznac Cie.
Piszac, czytajac, rozmawiajac z Toba ma sie wrazenie, ze zadne potopy bez nas...
Buziaki - kika 1
Ivanilka! Wiesz Ty co? To może już za wczasu zaczniemy się rozglądać za jakimś wolnym mostem do zamieszkania. Jakoś się dogadamy.
Ja zawsze chodzę spać ok.północy:)To dla mnie jeszcze wczesna godzina:):):)Skończyłam właśnie pakowanie-jutro kierunek Wrocław:)
Kikusia - i nawzajem,żadne potopy bez nas:):):):):):)
a prezenty dla tych najkochańszysz zakupione, też będziesz dopłacać do busa ?? :)
Plan ulropowy dzisiaj potwierdzony... spotykamy sie sie zatem na Starym Rynku w Poznaniu w srodku upalnego lipca:)))
Termin do dogadania sie!!!
Kto chetny prosze o dopisywanie sie... od polowy lipca... o godz. 12.oo... Stary Rynek, ogrodek naprzeciw Koziolkow:)
Przyłączam się:).
Ja Dagusiu jestem w domku:)od ponad tygodnia:)Zasłużony urlop:)Pociągiem jedziemy bo auto zajeździłam w zeszłą sobotę:( Prezenty zakupione jeszcze w D :)W niedzielę mamy chrzciny najmłodszego wnuka.
To ja proponuję jakiś mily most np na Majorce,żebyśmy nie zmarzły za bardzo :))
Ja Dagusiu jestem w domku:)od ponad tygodnia:)Zasłużony urlop:)Pociągiem jedziemy bo auto zajeździłam w zeszłą sobotę:( Prezenty zakupione jeszcze w D :)W niedzielę mamy chrzciny najmłodszego wnuka.