Może w google wpisz typ lapka i znajdziesz może jakąś instrukcję gdzie są śrubki,albo zrób forkę klapki i wrzuc na forum to może ktoś z nas znajdzie?
Może w google wpisz typ lapka i znajdziesz może jakąś instrukcję gdzie są śrubki,albo zrób forkę klapki i wrzuc na forum to może ktoś z nas znajdzie?
Już drugi raz mi się wyświetlił komunikat pt. alert zabezpieczeń. I dalej:
Nie można zweryfikować tożsamości tej witryny sieci weeb lub integralnego połączenia. ten certyfikat zabezpieczeń pochodzi od zaufanego urzędu certyfikacji, data certyfikacji jest ważna, nazwa zabezpieczeń jest nieprawidłowa lub niezgodna z nazwą witryny. Potem pytania czy chcesz kontynuować.
O co to chodzi, bo ja laik i pragnę tylko przeżyć tutaj jeszcze z netem 3 tygodnie.
ten komunikat mam zaraz po instalacji Windowsa.
Komunikat dotyczy przegladarki, ktorej uzywasz. Po uruchomieniu sie systemu startuje Twoja domyslna przegladarka, nie wiem, jaka masz ustawiona. Przegladarka ma w pamieci podrecznej historie odwiedzanych stron. Rada: wyczysc pamiec podreczna przegladarki/przegladarek, wyczysc historie. Ten komunkat nie jest zadnym zagrozeniem. Ktoras z odwiedzanych przez Ciebie stron ma zly certyfikat zabezpieczen.
Mam duży problem z zastępczym lapkiem z giełdy. Kupiłam go tylko na ten wyjazd, do konca mam niestety jeszcze 50 dni :(
Od wczoraj jestem w sieci tylko na kablu, a kabel tylko w moim mieszkaniu, nie u podopiecznych.
Podejrzewam się o pochopną zgodę na odinstalowanie niebezpiecznego wg Avastu dodatku do przeglądarki tj. Site Matcher. Może jeszcze coś przy tym upale sknociłam i zostałam bez bezprzewodowego internetu. Nie znam hasła do zameldowania się ponownie, bo po przyjeździe wcisnęłam tylko na routerze - Anmelden i już miałam bezprzewodowy. Teraz ani Anmelden, ani restart routera nic mi nie dały, pewnie powinnam sobie zainstalować jakiś sterownik, ale jaki?
Liczę na waszą wiedzę, bo ja mam teraz tylko panikę w oczach.
Lecę do pdp.
Kładę spać moją parkę ok.22.30. Może zajrzę wcześniej, ale nie mam pewności.
Mam duży problem z zastępczym lapkiem z giełdy. Kupiłam go tylko na ten wyjazd, do konca mam niestety jeszcze 50 dni :(
Od wczoraj jestem w sieci tylko na kablu, a kabel tylko w moim mieszkaniu, nie u podopiecznych.
Podejrzewam się o pochopną zgodę na odinstalowanie niebezpiecznego wg Avastu dodatku do przeglądarki tj. Site Matcher. Może jeszcze coś przy tym upale sknociłam i zostałam bez bezprzewodowego internetu. Nie znam hasła do zameldowania się ponownie, bo po przyjeździe wcisnęłam tylko na routerze - Anmelden i już miałam bezprzewodowy. Teraz ani Anmelden, ani restart routera nic mi nie dały, pewnie powinnam sobie zainstalować jakiś sterownik, ale jaki?
Liczę na waszą wiedzę, bo ja mam teraz tylko panikę w oczach.
Lecę do pdp.
Kładę spać moją parkę ok.22.30. Może zajrzę wcześniej, ale nie mam pewności.
A ja mam jedno pytanie.Niedługo jadę do PDP i tam najprawdopodobniej nie będę miała dostępu do internetu.Chcę kupić w Polsce router i tu moje pytanie-czy karta internetowa z ALDI będzie działała.Router jest bez simlocka.
A ja mam jedno pytanie.Niedługo jadę do PDP i tam najprawdopodobniej nie będę miała dostępu do internetu.Chcę kupić w Polsce router i tu moje pytanie-czy karta internetowa z ALDI będzie działała.Router jest bez simlocka.
Czegoś tu nie rozumiem? Na pewno router masz na myśli? A nie przypadkiem modem? Nie wiedziałam ze routery mają simlocki?
Do karty z Aldi potrzebny jest modem bez simlocka. Może być również oryginalny zakupiony w Aldi. Ja z Playa np. kupiłam bo tylko te akrat wtedy były w sprzedaży bez simlocka. I jeszcze wpadłam na pomysł żeby kupić kabel do portu USB (mam 2 metrowy) i kiedy jest slaby zasieg to na końcu mocuje modem a potem np klamerką zaczepiam przy oknie do firanki i mam odbiór nawet w nieciekawych miejscach. Są też anteny do modemów ale podobno coś tam się traci na sygnale?