Kobietki i panowie,czy polegnę bez pomocy na Lidlowskim STICKU, kto widział i używa- wysoka nagroda w postaci wdzęczności.Pracuję ale rodzina pochłania bo to mój pierwszy wyjazd,ale dlaczego LidL pochłania Pomocy..
Kobietki i panowie,czy polegnę bez pomocy na Lidlowskim STICKU, kto widział i używa- wysoka nagroda w postaci wdzęczności.Pracuję ale rodzina pochłania bo to mój pierwszy wyjazd,ale dlaczego LidL pochłania Pomocy..
Jaki jest powód, że nie mogę wgrać darmowego programu anywirusowego AVAST antywirus.
Przez okres 3 miesięcy mój komputer chronił Kaspersky, jednakże jego okres ważności minął wczoraj właśnie.
Nie chcę kupować ochrony na 1 rok. Poczytałam nieco w necie, że darmowe też są dobre i niewiele ustępują tym płatnym.
Odinstalowałam Kaspersky i wgrałam AVAST'a ale tylko w połowie.
Mam ikonkę na pulpicie, jednakże jak chcę ją otworzyć, pojawia się komunikat o tym, czy chcę wgrać ten program na dysk twardy.
Ja - o.k. I tu jet komunikat w jęz.ang., że ...wystąpił błąd avasta i instalacja nie jest możliwa. Self Defense module. Obrona modułu.
Próbuj instalować ponownie.
Proszę o podpowiedź co zrobiłam nie tak ?
Mam Windows 8,1
Możliwe,że Kasperski się w całości nie odinstalował,i jego resztki szwendają sie po systemie.Czasem aby odinstalować pewne programy potrzebny jest program dezinstalacyjny.Przeskanuj na początem komputer CCcleanerem ,rejestr też,jak coś z Kasperskiego się uchowało,to może da się usunąć,chociaż gwarancji nie dam,ale próbuj.
Tina, tylk że jak wgrałam tego Ccleanera, to pojawia mi się komunikat, że włączenie tej funkcji całkowicie usunie pliki z mojego komputera.
A ja nie chcę usuwać żadnych plików.
Dodatkowo także wgrały mi się sweet page, które teraz otwierają się zamiast Google i nie można ich odinstalować ;-((
Tina, tylk że jak wgrałam tego Ccleanera, to pojawia mi się komunikat, że włączenie tej funkcji całkowicie usunie pliki z mojego komputera.
A ja nie chcę usuwać żadnych plików.
Dodatkowo także wgrały mi się sweet page, które teraz otwierają się zamiast Google i nie można ich odinstalować ;-((
Ostatnio kupiłam laptopa i postanowiłam go dostosować do moich potrzeb, naściągałam programów których mi brakowało, ale ile dostałam w bnusie to masakra! Otwierając strone otwierało mi się 50 kolejnych, wyrazy podświetlone na zielono a po najechaniu na nie kursorem można było otworzyć kolejne dziwne strony. Co ja się nawalczyłam z tym gó...nem! ale walke wygrałam!!! Został mi jedynie jeszcze jeden dziwny program który nie chce się usunąć, ani nie moge go odszukać na dysku, widze go tylko w "panelu sterowania" nazywa się "SPEEDIAL", ale nie widze żeby coś wyczyniał w moim komputerze więc pozwoliłam mu zostać, ale tylko na chwile, później się i tak nim zajme... my ludzie z nerwicą natręctw tak mamy!
A jak usunęłaś kasperskiego? Do usuwania antywirusowych programów są specjalne programy nie wystarczy usunąć z Panelu sterowanai --> Programy i funkcje --> Odinstaluj
Ostatnio kupiłam laptopa i postanowiłam go dostosować do moich potrzeb, naściągałam programów których mi brakowało, ale ile dostałam w bnusie to masakra! Otwierając strone otwierało mi się 50 kolejnych, wyrazy podświetlone na zielono a po najechaniu na nie kursorem można było otworzyć kolejne dziwne strony. Co ja się nawalczyłam z tym gó...nem! ale walke wygrałam!!! Został mi jedynie jeszcze jeden dziwny program który nie chce się usunąć, ani nie moge go odszukać na dysku, widze go tylko w "panelu sterowania" nazywa się "SPEEDIAL", ale nie widze żeby coś wyczyniał w moim komputerze więc pozwoliłam mu zostać, ale tylko na chwile, później się i tak nim zajme... my ludzie z nerwicą natręctw tak mamy!
Mam podobny program,który za nic nie chce się usunąć- MYSEARCHDIAL-wyślietla sie tylko info,że deinstalacja jest niemożliwa.Nie to nie,bez łaski:):):)