Komputerowe SOS

13 kwietnia 2014 17:16 / 1 osobie podoba się ten post
Emilio,hilfe!!!!!!mam kłopot z otworzeniem przeglądarki Chrome-nie wiem dlaczego,więcej napisałam na skypie.Teraz się otworzyłam z Internet Explorer.Pomóż,proszę:)

Dla komputerowych gamoni nasza Emilia jest jak balsam:):)Dziękuję Ci bardzo za pomoc:)
14 kwietnia 2014 10:18
kasia63

Emilio,hilfe!!!!!!mam kłopot z otworzeniem przeglądarki Chrome-nie wiem dlaczego,więcej napisałam na skypie.Teraz się otworzyłam z Internet Explorer.Pomóż,proszę:)

Dla komputerowych gamoni nasza Emilia jest jak balsam:):)Dziękuję Ci bardzo za pomoc:)

Oj, tam, sama sobie dobrze poradzilas, ja tylko podpowiedzialam.
14 kwietnia 2014 10:20
emilia

Oj, tam, sama sobie dobrze poradzilas, ja tylko podpowiedzialam.

Tak,ale bez podpowiedzi.....dobrze ,ze ja cierpliwa ,nie taki raptus jak Andrejka:):):)Mnie tylko ciekawi jaka moglabyc przyczyna ,ze się przeglądarka przestaął otwierać?Rano ok,a po przerwie kaput:(
14 kwietnia 2014 10:34
kasia63

Tak,ale bez podpowiedzi.....dobrze ,ze ja cierpliwa ,nie taki raptus jak Andrejka:):):)Mnie tylko ciekawi jaka moglabyc przyczyna ,ze się przeglądarka przestaął otwierać?Rano ok,a po przerwie kaput:(

Kasia, a jaki masz system? Bo ja mam na stacjonarnym XP i z tego co wiem, to już nie ma aktualizacji i w domu tez mam kiedy otwieram Chrome, to mam komunikat, że niedługo juz mi sie wcale nie otworzy.

Ale zaznaczam, że ja sie na tym nie znam, tak mi do głowy przyszło...
14 kwietnia 2014 10:36
kasia63

Hmm, bij - zabij - nie wiem ... O ile dobrze pamietam, wlasnie Andrea miala taki sam problem na poczatku, a pozniej sie hmm, "zamotala".
To takie specyficzne zdarzenia w systemie Windows, bywa ... Jakis plik "zginal", nie wiedziec czemu no i tak sie stalo. Ale rozumiem, ze waznych hasel, loginow nie stracilas? Przynajmniej u mnie profil zostaje w takiej sytuacji, bo na Linuksie nie mam automatycznej aktualizacji, wychodzi nowa wersja to musze starsza usunac i nowa instalowac.
14 kwietnia 2014 10:38
kasia63

Miałam wieki temu podobny problem z Chrome i wyskakiwał mi komunikat, że jakiegoś pliku brak (jak pisze Emilia). Musiałam przeinstalować całego kompa bo przy okazji śmieci się pozbierały i coś tam jeszcze. Teraz nie używam Chrome, wolę Liska :)
14 kwietnia 2014 10:40
efka66

Kasia, a jaki masz system? Bo ja mam na stacjonarnym XP i z tego co wiem, to już nie ma aktualizacji i w domu tez mam kiedy otwieram Chrome, to mam komunikat, że niedługo juz mi sie wcale nie otworzy.

Ale zaznaczam, że ja sie na tym nie znam, tak mi do głowy przyszło...

Kasia ma win7. A u Ciebie - problem jest w aktualizacji systemu - wsparcie sie skonczylo i moze byc tak, ze nowa wersja Chrome juz nie bedzie dzialac w WinXP. Wyjsciem jest poszukanie w necie ostatniej dobrze dzialajacej wersji Crome i sciagniecie sobie jej pliku instalacyjnego na dysk. Jak juz nowa Chrome nie bedzie dzialac - wtedy trzeba usunac i postarac sie zainstalowac starsza wersje. Niestety, XP juz nie wszystko otworzy.
14 kwietnia 2014 16:25
Witam, dziewczyny czy wiecie jak zamienic plik z worda, czyli taki normalny tekst w pdf? Ja wiem, czym sie to rozni, ale gdzie szukac tej opcji? Czy moze musze sciagnac dodatkowo jakis program do tego?
14 kwietnia 2014 16:28 / 1 osobie podoba się ten post
Jolalajo

Witam, dziewczyny czy wiecie jak zamienic plik z worda, czyli taki normalny tekst w pdf? Ja wiem, czym sie to rozni, ale gdzie szukac tej opcji? Czy moze musze sciagnac dodatkowo jakis program do tego?

Musisz mieć otwarty dany dokument i wejść w "narzędzia" albo "edytuj" (nie pamiętam) i kliknąć "eksportuj do pdf". I zrobione :)
14 kwietnia 2014 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
Jolalajo

Albo - otwarty plik tekstowy - "Drukuj" i wybierz "do pliku" czyli do pdf ...
14 kwietnia 2014 17:31
ja mam dwa i pół dnia do wyjazdu i zadnej teczy na ekranie lapa mego :) Jednak ten dotyk fachowca zadziałał, jakas maagia w tej technologii jest ;)
15 kwietnia 2014 12:51
emilia

Albo - otwarty plik tekstowy - "Drukuj" i wybierz "do pliku" czyli do pdf ...

Wow.. jestem pod wrażeniem dziewczyny, dziekuje :)
25 kwietnia 2014 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
Od 15ej wojowałam z netem Aldikowym.Nie moglam uruchomic ,tzn.okienko albo wcale sie nie otwieralo albo jak juz sie otworzyło to po kliknieciu na czerwone kółko nic sie nie działo.Reste kompa nic nie wnosil nowego,posprzątanie CCleanerem tez nie ,Poddałam sie o 17.30....Usunęłam /odinstalowałam/ program i zainstalowalam od nowa....jak widac dziala.Czemu tak sie działo nie wiem ,bo do przerwy wszystko było ok.A po ,nawet sie sterowniki nie chciały instalowac.Sie wkurzyłam okropnie ,ale najwazniejszy jest efekt finalny:):):)
01 maja 2014 21:49
Jestem na pierwszym swoim wyjeżdzie do pracy w Niemczech.Miały być 2 miesiące jest już 5.Po drodze dużo niespodzianek.Bardzo mi brakowało kontaktu z forum .Dziękuję za kontakt wszystkim piszącym do mnie.Mam problem z internetem.Mam prośbę, jeżeli ktoś wie jak krok po kroku doładować konto na Lidlowskim sticku,to proszę o pomoc.Mam problem z obcją miesięczna za 15 e.Pozdrawiam serdecznie.Koffi.
02 maja 2014 08:33
Rodzinka mi kupila sticka z Congstar. Mam go ze trzy dni i lipa. Muli jak nie wiem co a o ogladaniu tv badz skype mozna pomazyc.Sick jest na umowe,pokazuje ze ma dobry zasiegi przy zakupie powiedzieli ze powinno te rzeczy dzialac.Ma ktos moze podobnego Sticka?