Śmieszne(nie dla mnie) ale prawdziwe.Za chińskiego nie mogę przesłać ksiazek! Wysyłam wszelakie inne rzeczy-kwestionariusze,e-maile,wiadomosci,dołączam pliki,zdjęcia.A ksiażka ni chu-chu.co robię źle!???
Śmieszne(nie dla mnie) ale prawdziwe.Za chińskiego nie mogę przesłać ksiazek! Wysyłam wszelakie inne rzeczy-kwestionariusze,e-maile,wiadomosci,dołączam pliki,zdjęcia.A ksiażka ni chu-chu.co robię źle!???
Mam na pulpicie. Dołaczam i niestety po chwili dostaje info, że nie udało sie wysłać wiadomości i jakiś tam system nie będzie sprawdzał dlaczego
Mam na pulpicie. Dołaczam i niestety po chwili dostaje info, że nie udało sie wysłać wiadomości i jakiś tam system nie będzie sprawdzał dlaczego
Dzieki.Zapytam.Koniecznie chcę,zeby moja córka przeczytała kilka moich ulubionych pozycji tzw.lekkich,łatwych i przyjemnych np.''Sagę o ludziach Lodu'',która ja za pierwszym razem czytałam z niecierpliwościa i ciekawością i nawet teraz chetnie do niej powracam.Daje dobrego kopa i niezłe motywacje.
Agama,
może osoba której chcesz wysłac ma ograniczona pojemność meila,
niektórzy maja skrzynki tylko do 20 MB przerabiałam to, a co się nawk...łam to moje, nim doszłam przyczyny.
Jak wysyłasz kilka naraz to moze za duzy plik, moze je spakuj WinZipem albo WinRarem.
Spróbuj też może najpierw wysłać jedną i wtedy zobaczysz , jak przejdzie, to na bank taka przyczyna.
Napisz proszę na maila lub na forum czy dostałaś ksiazki.Spakowałam je i wysłałam do Ciebie.Jak dotąd nie wyświetla się ten komunikat o błędzie. Jesli dostałas to z góry przepraszam za bałagan,bo chyba tam nieźle pomieszane.
Dostałam,
rozpakowałam, ale wszystkie sa w Mobi, u mnie tego nie otwiera.
Emilia czy ktos lepiej obeznany,lepiej by to wytłumaczył-jak dostałas pliki to klikając prawym klawiszem myszy po rozwinieciu powinnas gdzies tam miec takie coś:"pokaż pliki w formacie PDF" .Spróbuj poszperac w plikach na kompie ,gdzies powinna byc ta opcja ale ja -sierota komputerowa, nie umiem tego dokładnie wytłumaczyć:(
Nie Kasiu,
u mnie się nie da.
Jest chyba potrzebny program Calibra do przekonwertowania , ale ja jeszcze go nie rozpracowałam.
Szybciej jest mi sciagać z Chomika w PDF, ten format czyta mój czytnik, Mobi nie czyta.
Jesli mozesz - podziel "Sage" na paczki do 20MB, wiecej moja poczta nie przyjmie, chetnie bym poczytala.
Dziewczyny, do niedzieli jestem mocno zajeta, ale w weekend, jesli ktos jest zainteresowany moge powysylac trylogie Noaha Gordona "Medicus", ("Medicus", "Szaman", "Spadkobierczyni Medicusa"). W PDF-ach, albo MOBI, albo czyms innym (Calibre mam, moge przekonwertowac).