No ten wpis powalił mnie na kolana!!!! Klęczę i ryczę ze śmiechu i podpisuję się oboma rekami. Ja też! Ja też!
Daisy- nie chwal się jak gotujesz, bo się na obiadek wproszę po powrocie - pozdrawiam

No ten wpis powalił mnie na kolana!!!! Klęczę i ryczę ze śmiechu i podpisuję się oboma rekami. Ja też! Ja też!
Daisy- nie chwal się jak gotujesz, bo się na obiadek wproszę po powrocie - pozdrawiam
Takie forum na przekór narzekaniu , które jest tu dosyć często obecne, dziewczyny, nie pogarszajmy sobie samopoczucia, trochę optymizmu!Jasne ,że nie zawsze jest cacy, ale skoncentrujmy się na pozytywach.
Ja lubię w swojej pracy wolne tempo, nie trzeba się spieszyć,zamiast dzis odkurzę jutro i też bedzie dobrze; a spieszyć się musialam całe życie, 3 dzieci samotnie wychowywanych plus praca zawodowa mnie do tego zmuszały, więc teraz wypoczywam:)
Lubię sobie w kuchni poszaleć i ponieważ dobrze gotuję, to dostaję wolną rekę i naprawdę dogadzam podopiecznym i sobie:D
Reszta w następnym odcinku, dobranoc :)
Mnie też najbardziej w mojej pracy w DE podoba się to, że w 3 miesiące zarabiam tyle co w rok w Polsce. I lubię to, że już nie muszę patrzeć na moją kierowniczkę :) W Polsce też opiekowałam się starszymi ludźmi i sprawiało mi to dużo radości. A skoro w DE płacą więcej a w Polsce nie czekają dzieci i mąż to czemu nie ...
no,niby tak tylko ,że GUS podaje średnią krajową ponad 3700 zł,tak więc sobie o tej średniej krajowej pomyślałam ;),ale większość to w Polsce zarabia w granicach 2 tys zł,mało jest ludzi co maja 1 tys zł miesięcznie na cały etat,tyle :)
W naszej pracy fajne jest też to, że oddalenie pokazuje nam, jak ważna jest dla nas nasza rodzina i przyjaciele. Tutaj widzi się to z całą wyrazistością.
no,niby tak tylko ,że GUS podaje średnią krajową ponad 3700 zł,tak więc sobie o tej średniej krajowej pomyślałam ;),ale większość to w Polsce zarabia w granicach 2 tys zł,mało jest ludzi co maja 1 tys zł miesięcznie na cały etat,tyle :)