Lubie forsę i lubię rządzić,dyrygowac, lubię być Panią domu ♉
za co lubię moją prace? dobre pytanie ;-P uwielbiam wasze forum bo daje do myślenia.
lubię swoją pracę, bo wciąż cos sie dzieje - szczególnie gdy nie ma mnie w pobliżu to dzieje się dużo. lubię, bo wciąż mam wyzwanie - bywa że leciutkie a bywają ciężejsze. zazwyczaj to wyzwanie jest po udarze lub wyzwanie demencyjne.
lubię bo moge powiedzieć, ze często bywam za granicą. i nawet język szlifuje w rozmowkach :-P chyba, że zaniemówi ale takich przypadków jeszcze nie mialam. dotychczas miałam prawie same krzykliwe i zrzędzace. lubie swoją pracę bo... bo moge pomóc innym. serio to brzmi banalnie i naiwnie ale powiem wam, że naprawdę ta praca daje do myślenia. obraz starości i tej ludzkiej niemocy potrafi dobić. może jestem nadwrażliwa, ale chyba nie jest to złe. mimo tego, ze po czasie zaczęłam sie uodparniać, to widok schorowanego dziadzia działa tak jakoś refleksyjnie. z przewagą smutnych odczuć. i za to jeszcze ją lubie, że kiedyś w zyciu będe mogła poczuć, że moja praca komuś posłużyla - mi, moim bliskim i tym ludziom.