Kika67... Ze mam czas na wszystko w sensie.... Langsam langsam:lol1:
Kika67... Ze mam czas na wszystko w sensie.... Langsam langsam:lol1:
Oj tu bym się zastanowiła nad wydaniem takiego osadu. Nikt z nas nie wie ile czasu nam jeszcze zostało więc lepiej nie odkładać niczego na później :-)
Wiem, że o to Ci chodziło.
Tylko tak mnie jakoś naszło chyba po tym jak zobaczyłam i nformacje o zbiórce pieniędzy na sprowadzenie z Niemiec opiekunki. Ona była z mojego miasta.
edeki nie lubie:chaplin:wole Aldi i Rewe skrzyzowan unikam. A tak serio to jestem skoczkiem wiec czesto zmieniam miejsca i zawsze staram sie zwiedzac okolice a szczegolnie upodobalam sobie zamki.:-)
Anka1.... A że na skoczka. No rozumiem hihi. Kiedyś też spróbuję :plotki:
Ale nie rozumiem jeśli opiekunka nie ma kasy przy sobie i ją wywalono, taki przykład daje tylko, to busy często oferują pomoc przy transporcie do kraju i można zapłacić jak się dotrze do domu .
Ale nie rozumiem jeśli opiekunka nie ma kasy przy sobie i ją wywalono, taki przykład daje tylko, to busy często oferują pomoc przy transporcie do kraju i można zapłacić jak się dotrze do domu .
Tak ???:-)i co w związku z tym.?
Ona zmarła na zleceniu.
Konwalia08 /anka1
Zamki, ruiny?..
Eeeeee ja tam wolę galerie, sklepiki, pchle targi, basen, kino,spacer, centrum zgiełk:zakochana:
Ee bez smutasow tu... Wiadomo ludzie umiera co za znaczenie gdzie, teraz zatrudniają jako opiekunki każdego zlapanego z lasu np kobieta lat70/waga:43kg,z chorobą. Nie ze mam coś do starszych. Ale zatrudnia się każdego. Byle chciał. Heh.
Za co lubię moja prace?
Za to że mogę eksperymentować w gotowaniu :gotuje: