Serio pomaga, ale to jest dosyć drogie? Ostatnio nawet podrożało. Po ponad 11 euro widziałam w Rossmannie. Trzeba zjeść 3 opakowania potem przerwa. Jeno opakowanie na miesiąc.
Serio pomaga, ale to jest dosyć drogie? Ostatnio nawet podrożało. Po ponad 11 euro widziałam w Rossmannie. Trzeba zjeść 3 opakowania potem przerwa. Jeno opakowanie na miesiąc.
Lepiej wiedzieć czego można się po tych dragach spodziewać :lol2:
Poleciła mi to niemiecka seniorka. Na jej prawie 80 letniej głowie puszek urósł. Mnie strasznie wypadają bo mam chorą tarczycę. Po tygodniu zażywania włosy przestały mi wypadać. Moja stała fryzjerka pytała co robiłam, że mi tak włosy zgęstniały i też to zażywa. Specjalnie z Niemiec kazała sobie sprowadzić. W Polsce są nieosiagalne. Przynajmniej w mojej okolicy. Bywają te mniejsze na włosy i paznokcie a tego niestety nie sprowadzają?To jest zestaw witamin, takich których czesto brakuje w organiźmie gdy włosy wypadają. Więc nie wpadajcie w panikę, że komus te dragi zaszkodzą :lol3:
Moja od dwóch godzin siedzi u fryzjerki!!!
No co można robić tyle czasu u fryzjerki???
A może to fryzjer? :)
Witaj w klubie :-) "Hashimotka" jestem. Ale z tego widzę, że naprawdę warto kupić. Popatrzę, może gdzieś tu znajdę :kocha nie kocha:Dzięki.
Też jestem "Hashimotka" Kiedyś przez jakiś czas zażywałam cynk też troche pomogło :-)
Ja od kilku lat mam ustaloną dawkę, która mnie "utrzymuje w równowadze" i było ok, a teraz mam dłuższe włosy i trochę lecą.....chyba spróbuję kupić, skład wygląda przyjaźnie :-)
Dawkę hormonu masz ustaloną? Ja też mam, utrzymuje się przy dolnej granicy. A jednak muszę łykać inne badziewia żeby nie być taka łysa jak Paolo? :lol1:
Kupiłam dzisiaj te dragi :-)
Czyli zainwestowałam dobrze (mam nadzieję) zarobioną gotówkę :yo:
Kupiłam dzisiaj te dragi :-)
Czyli zainwestowałam dobrze (mam nadzieję) zarobioną gotówkę :yo:
Tylko połykaj regularnie :-) Musi pomóc!
Odważna kobietko daj znać po 2 tygodniach,
czy działa.
Marzy mi się bujna fryzura, ale zawsze bałam się stosować takich doustnych specyfików. :afro: