23 stycznia 2015 12:16 / 5 osobom podoba się ten post
didusiaJa też nie ,chociaż jest wiele wartościowych dziewczyn na forum a niektóre znam osobiście i takich hocków klocków nigdy nie miałam z innymu. Chciałam ,kiedys napisac całą historie od A do Z ale znowu by doszło do pyskówek ,przepychanek -jesli ta osoba nie może mnie zdxierzyc to niech przestanie mnie cytować.
Nie wiem co zaszło między Tobą a koleżanką, ale od dłuzszego juz czasu jedna drugą , delikatnie mówiąc , kąsa.
Już sama nie wiem, która tę walkę podjazdową zaczęła, ale ......nie podoba mi się to. Obie powinnyscie wyluzować, swoje posty omijać, a przede wszystkim nie robic wycieczek osobistych. Najpierw jedna drugiej wytyka, że ubiera się na wyprzedażach, a chwali się, że w markowych sklepach, potem ta druga pisze, ze ta pierwsza nie zna języka, w międzyczasie jeszcze kilka innych mało dowcipnych tekstów pod adresem przeciwniczki. Nie wiem o co ty chodzi, ale jak mozna się tak karmić niechęcią, nienawiścią? Jesli coś się zadziało między Wami, to chyba juz zostało omówione na prywatnym gruncie, pewnie dałyście sobie ,,po razie,, i to powinno zakończyć wywlekanie co i rusz złośliwości. Wcale mi sie to nie podoba. Jednoczesnie poskarżam się mocno, na brak mozliwosci dawania minusów, czy tam antylajków. Gest ten powinien byc dostępny, może ostudziłoby to emocje na forum czasami i zapobiegło publicznym pyskówkom.