Zmienniczki

18 lipca 2014 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Juz to zrobiłam.Dzisiaj sie ze mną kontaktowali.Ale ruszy coś dopiero od pn.
Mam nadzieje,ze za tydzien mnie juz tu nie bedzie:)
Chyba że stanie sie cud i syn zamówi Pflege na przenoszenie.Dzisiaj ma byc z zakupami,na które czekamy od pn.Ani wody,ani soku,ani doładowania!

NIe ma wody??? To dzwoń do syna który Cię przywiózł i do pani W.... Ja miałam nędznie w lodówce, ale woda była... Coś mnie sie zdaje że pan trafi do AH szybciej niż to ktokolwiek przewidywał...Nikt tam nie wytrzyma, to chyba tylko ja durna szarpałam się tyle czasu...
18 lipca 2014 22:17 / 4 osobom podoba się ten post
Lili

NIe ma wody??? To dzwoń do syna który Cię przywiózł i do pani W.... Ja miałam nędznie w lodówce, ale woda była... Coś mnie sie zdaje że pan trafi do AH szybciej niż to ktokolwiek przewidywał...Nikt tam nie wytrzyma, to chyba tylko ja durna szarpałam się tyle czasu...

Liluś,zamiast się denerwować czytaj na innych tematach :))))
18 lipca 2014 22:21 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Lili była zadowolona, ze juz ma za soba to piekiełko,a ja jeszcze nie wiedziałam co mnie czeka:)

Czytam Twoje wpisy i jestem pełna podziwu,zabieram sie na napisanie dłuzszego posta do Ciebie.Ale wiesz jak jest w domu,jeszcze pare dni i naciesze sie.Dlaczego nie wiedzialas co Cie czeka?Trzymaj sie widzę,że jestes stanowcza wiesz,ze to bardzo ważna  cecha opiekunki.Trzymaj sie.Pozdrawiam Cie serdecznie.
18 lipca 2014 22:23 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Lili nie mozna zyc praca na urlopie.Kolezanka sobie poradzi.To dzielna dziewczyna.
Ślicznie wygladasz na tej nowej fotce w awatarze
18 lipca 2014 22:36 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Lili nie mozna zyc praca na urlopie.Kolezanka sobie poradzi.To dzielna dziewczyna.
Ślicznie wygladasz na tej nowej fotce w awatarze

Wiem ORIMku, ja raczej tego nie robię ale mimo wszystko szkoda mi Agamy. To nawet nie tyle życie pracą co współczucie dla drugiej osoby :)
A tak w ogóle - dziękuję :) Aż się zarumieniłam jak panienka na wydaniu :))) o Tobie też mogę powiedzieć to samo co pozostałe dziewczyny - nasze forumowe ciacho jesteś :)    / w tym pozytywnym znaczeniu/ :)))
18 lipca 2014 22:38
ivanilia40

Liluś,zamiast się denerwować czytaj na innych tematach :))))

Najlepiej Superexpres.
18 lipca 2014 22:41 / 6 osobom podoba się ten post
Lili

Wiem ORIMku, ja raczej tego nie robię ale mimo wszystko szkoda mi Agamy. To nawet nie tyle życie pracą co współczucie dla drugiej osoby :)
A tak w ogóle - dziękuję :) Aż się zarumieniłam jak panienka na wydaniu :))) o Tobie też mogę powiedzieć to samo co pozostałe dziewczyny - nasze forumowe ciacho jesteś :)    / w tym pozytywnym znaczeniu/ :)))

Nasz Don Juan nie spoczywa na laurach jak widać,ale trzeba mu przyznac ,ze prawdomówny chłopak . Ja to musiałam dzis znowu prysznic wziąc jak zobaczyłam naszego Orima.:))))))
18 lipca 2014 22:46 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nasz Don Juan nie spoczywa na laurach jak widać,ale trzeba mu przyznac ,ze prawdomówny chłopak . Ja to musiałam dzis znowu prysznic wziąc jak zobaczyłam naszego Orima.:))))))

Pociesz się że nie Ty jedyna :)))
19 lipca 2014 14:01
agama

Lili była zadowolona, ze juz ma za soba to piekiełko,a ja jeszcze nie wiedziałam co mnie czeka:)

Agama dziękuję za 3500 polubionego posta.

:):):):):):)
19 lipca 2014 14:03 / 2 osobom podoba się ten post
Bardzo proszę!
Stawiajac plusika nie patrze na ilośc a na jakosc:)

GRATULACJE  !!!
20 lipca 2014 17:56 / 3 osobom podoba się ten post
No i tak .... wyszla z pokoju z....la jak malego pieska i sie zamknela znowu w pokoju.A ze, ...nic nie umiem ,ze zle karmie podopieczna ,jestem "nic" ,ze ona jest fantastyczna .Wszyscy ja chca ,...,pytam jak jestes taka dobra w te "klocki", to dlaczego ja wrocilam po miesiacu ??? ,a moglam zostac jeszcze z tydzien w domu ???.odp.-mam najlepsze ,cudowne referencje ,lepsze od Twoich .No coz...nic nie odpowiedzialam .Mlody ,wnuczek podopiecznej jak mnie przywiozl powiedzial ....niech Ona juz wyjedzie ,manipulantka i intrygantka .Jestem u nich juz rok ,nie jest tak ,ze ja mam o sobie naj ,naj ,ja najlepsza -nie nie. Mam wady i zalety.Nie mam szczescia do zmienniczek (ostatnio) .Mialam juz dwie zmienniczki(wczesniej ) z tej firmy :Tania i Gabrysia -naprawde fajne dziewczyny ,z jedna z nich do tej pory mam kontakt.
20 lipca 2014 18:08 / 4 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

No i tak .... wyszla z pokoju z....la jak malego pieska i sie zamknela znowu w pokoju.A ze, ...nic nie umiem ,ze zle karmie podopieczna ,jestem "nic" ,ze ona jest fantastyczna .Wszyscy ja chca ,...,pytam jak jestes taka dobra w te "klocki", to dlaczego ja wrocilam po miesiacu ??? ,a moglam zostac jeszcze z tydzien w domu ???.odp.-mam najlepsze ,cudowne referencje ,lepsze od Twoich .No coz...nic nie odpowiedzialam .Mlody ,wnuczek podopiecznej jak mnie przywiozl powiedzial ....niech Ona juz wyjedzie ,manipulantka i intrygantka .Jestem u nich juz rok ,nie jest tak ,ze ja mam o sobie naj ,naj ,ja najlepsza -nie nie. Mam wady i zalety.Nie mam szczescia do zmienniczek (ostatnio) .Mialam juz dwie zmienniczki(wczesniej ) z tej firmy :Tania i Gabrysia -naprawde fajne dziewczyny ,z jedna z nich do tej pory mam kontakt.

Zosiu,nie przejmuj się babsztylem.Atakuje Ciebie,bo jej nie zaakceptowano i takie cudo musi wyjechać,no niepojęte;)
Absolutnie nie bierz tego co ona mówi do siebie,nie dyskutuj z nią,ignoruj.Ta pani musi mieć niską samoocenę.Przykro mi,że znosisz jej agresywne ataki na siebie.
Rozumiem Cię,bo kiedyś też na taką "typiarę" trafiłam.Zachowywała się identyczne.Musiałam postawić ostre,a nawet bardzo ostre veto,poparte łaciną kuchenną niestety,dopiero się odczepiła,bo zobaczyła,że nie dam się stłamsić.Za to zanim wyjechała,walnęła focha i ostentacyjnie paradując przede mną przy byle okazji,nie odzywała się.Jednak jej milczenie było mi bardzo na rękę,mogłaby jeszcze na miejscu usiedzieć;)
20 lipca 2014 18:20 / 6 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

Zosia,olej to "cudo":)To taka panna z serii "zesrała sie bida i płacze":):):)Taka naj naj najlepsza jestem i nikt mnie nie docenia,ojojoj:( 
20 lipca 2014 18:30 / 3 osobom podoba się ten post
bo ja jestem najpiekniejsza,bo ja jestem najmadrzejsza,bo ja wszystko wiem najlepiej itp,itd
20 lipca 2014 18:55 / 3 osobom podoba się ten post
Taką królowąa też poznałam, na moje szczęście była zmienniczką mojej koleżanki. Raz nie wytrzymałam i jej powiedziałam co o pewnych sprawach myslę- nic nie odpowiedziała ale więcej się nie spotkałysmy i całe szczęście. Wygarnęłam jej ,że trzymanie babci na słońcu 3 godziny ,bo tyle siedziałyśmy w towarzystwie na tarasie to sadyzm i brak odpowiedzialności.