Zmienniczki

18 lipca 2014 12:52
tina 100%

Ja to bym z zemsty lodówkę buchneła:))

Stara lodówka
18 lipca 2014 13:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dzięki fotkom łatwiej będzie w busie odnależć forumowiczkę :)

to ja poproszę o Twoją fotkę :)
18 lipca 2014 13:57 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dzięki fotkom łatwiej będzie w busie odnależć forumowiczkę :)

A może jakieś spotkanie pod koniec sierpnia wykombinujemy??? :))) Trudno się spotkać tak w jednym Busie. To nie tak hop....Wracamy w róznych dniach i róznymi busami.
18 lipca 2014 14:25 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Jak to miło zobaczyć dziewczyny ,uśmiechnięte,zadowolone.Powodzenia życzę.

Lili była zadowolona, ze juz ma za soba to piekiełko,a ja jeszcze nie wiedziałam co mnie czeka:)
18 lipca 2014 15:57 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Lili była zadowolona, ze juz ma za soba to piekiełko,a ja jeszcze nie wiedziałam co mnie czeka:)

Czy nie możesz  zaproponować firmię ,że chcesz zmiane miejsca?
18 lipca 2014 16:53 / 2 osobom podoba się ten post
Juz to zrobiłam.Dzisiaj sie ze mną kontaktowali.Ale ruszy coś dopiero od pn.
Mam nadzieje,ze za tydzien mnie juz tu nie bedzie:)
Chyba że stanie sie cud i syn zamówi Pflege na przenoszenie.Dzisiaj ma byc z zakupami,na które czekamy od pn.Ani wody,ani soku,ani doładowania!
18 lipca 2014 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A może jakieś spotkanie pod koniec sierpnia wykombinujemy??? :))) Trudno się spotkać tak w jednym Busie. To nie tak hop....Wracamy w róznych dniach i róznymi busami.

Bardzo dobry pomysł,jednak nie wiem czy to wypali,bo patrząc po przykładzie najblizszego spotkania we Wrocławiu ,mam wątpliwości. Jakby coś to od 16-go sierpnia do 1-go pażdziernika jestem na urlopie.
18 lipca 2014 18:16 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

to ja poproszę o Twoją fotkę :)

Jestem bardzo do Ciebie ,tylko inna mietłą operuję :))))
18 lipca 2014 18:22 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Bardzo dobry pomysł,jednak nie wiem czy to wypali,bo patrząc po przykładzie najblizszego spotkania we Wrocławiu ,mam wątpliwości. Jakby coś to od 16-go sierpnia do 1-go pażdziernika jestem na urlopie.

A skąd jesteś? Trzeba by coś wymyśleć? Ale tylko jakieś jednodniowe spotkanie, bo na wiecej nie ma co liczyć, że będą chętni? Ja jestem ze Śląska.
18 lipca 2014 18:30 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A skąd jesteś? Trzeba by coś wymyśleć? Ale tylko jakieś jednodniowe spotkanie, bo na wiecej nie ma co liczyć, że będą chętni? Ja jestem ze Śląska.

Jestem za!!!
Kraków jest taki piękny , albo Bieszczady-Solina.Dla znudzonych zaglądnijcie na ,,Jezioro Solinskie'',Polańczyk.
Jest tyle pięknych miejsc na południu Polski.Wrocław też piękny , ale to troszkę daleko.
18 lipca 2014 18:37 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Jestem za!!!
Kraków jest taki piękny , albo Bieszczady-Solina.Dla znudzonych zaglądnijcie na ,,Jezioro Solinskie'',Polańczyk.
Jest tyle pięknych miejsc na południu Polski.Wrocław też piękny , ale to troszkę daleko.

W Krakowie byłam wiele razy ale mi to nie przeszkadza. Jak będą chętni to jestem za :) W Bieszczady troche daleko na jeden dzień? A na kilka wiadomo nie będzie chętnych?
18 lipca 2014 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

W Krakowie byłam wiele razy ale mi to nie przeszkadza. Jak będą chętni to jestem za :) W Bieszczady troche daleko na jeden dzień? A na kilka wiadomo nie będzie chętnych?

Jestem z mazowieckiego,więc na jeden dzień w Bieszczady nie pojadę,do Krakowa ewentualnie,ale tylko na 3-4 godziny. W sierpniu będzie jeszcze ciepło możey się gdzies umówic,np na dwa dni,a nawet na początku wrzesnia,spokojniej będzie bo wakacje się skoncza.
18 lipca 2014 18:51 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jestem z mazowieckiego,więc na jeden dzień w Bieszczady nie pojadę,do Krakowa ewentualnie,ale tylko na 3-4 godziny. W sierpniu będzie jeszcze ciepło możey się gdzies umówic,np na dwa dni,a nawet na początku wrzesnia,spokojniej będzie bo wakacje się skoncza.

Pomyślimy o tym. Ja dopiero po 19 sierpnia będę miała czas. Bo muszę jeszcze lekarza zaliczyć jak tylko przyjadę do Polski.
18 lipca 2014 18:54
Śmieciary,śmieciary,bałaganiary:):):)A sio ,sio!!!
18 lipca 2014 20:10 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Śmieciary,śmieciary,bałaganiary:):):)A sio ,sio!!!

No przecież bedziemy zmienniczkami jak się zgadamy np. w Krakowie :)