Ja to bym z zemsty lodówkę buchneła:))
Ja to bym z zemsty lodówkę buchneła:))
Dzięki fotkom łatwiej będzie w busie odnależć forumowiczkę :)
Dzięki fotkom łatwiej będzie w busie odnależć forumowiczkę :)
Jak to miło zobaczyć dziewczyny ,uśmiechnięte,zadowolone.Powodzenia życzę.
Lili była zadowolona, ze juz ma za soba to piekiełko,a ja jeszcze nie wiedziałam co mnie czeka:)
A może jakieś spotkanie pod koniec sierpnia wykombinujemy??? :))) Trudno się spotkać tak w jednym Busie. To nie tak hop....Wracamy w róznych dniach i róznymi busami.
to ja poproszę o Twoją fotkę :)
Bardzo dobry pomysł,jednak nie wiem czy to wypali,bo patrząc po przykładzie najblizszego spotkania we Wrocławiu ,mam wątpliwości. Jakby coś to od 16-go sierpnia do 1-go pażdziernika jestem na urlopie.
A skąd jesteś? Trzeba by coś wymyśleć? Ale tylko jakieś jednodniowe spotkanie, bo na wiecej nie ma co liczyć, że będą chętni? Ja jestem ze Śląska.
Jestem za!!!
Kraków jest taki piękny , albo Bieszczady-Solina.Dla znudzonych zaglądnijcie na ,,Jezioro Solinskie'',Polańczyk.
Jest tyle pięknych miejsc na południu Polski.Wrocław też piękny , ale to troszkę daleko.
W Krakowie byłam wiele razy ale mi to nie przeszkadza. Jak będą chętni to jestem za :) W Bieszczady troche daleko na jeden dzień? A na kilka wiadomo nie będzie chętnych?
Jestem z mazowieckiego,więc na jeden dzień w Bieszczady nie pojadę,do Krakowa ewentualnie,ale tylko na 3-4 godziny. W sierpniu będzie jeszcze ciepło możey się gdzies umówic,np na dwa dni,a nawet na początku wrzesnia,spokojniej będzie bo wakacje się skoncza.
Śmieciary,śmieciary,bałaganiary:):):)A sio ,sio!!!