Miło tak myśleć, ALexia!
Miło tak myśleć, ALexia!
Hej,wreszcie zrobiłam sobie brewki,bo swoich prawie nie miałam,nie bolało mnie,teraz po tygodniu zaczyna sie złuszczanie.chya nie bedzie potrzebna poprawki-okaże sie po 2 tyg.zastanawiam sie nad zrobieniem sobie kresek-musze popodglądać innych...
Hej,wreszcie zrobiłam sobie brewki,bo swoich prawie nie miałam,nie bolało mnie,teraz po tygodniu zaczyna sie złuszczanie.chya nie bedzie potrzebna poprawki-okaże sie po 2 tyg.zastanawiam sie nad zrobieniem sobie kresek-musze popodglądać innych...
ja mam taki makijaz brwi i oczu kreska dolna górna.jestem mega zadowolona.makijaż utrzymuje sie do 5 lat(zalezy tez od tego czy ktos korzysta z solarium czy nie bo tez ma to wpływ)polecam taki makijaż wygoda
ja mam taki makijaz brwi i oczu kreska dolna górna.jestem mega zadowolona.makijaż utrzymuje sie do 5 lat(zalezy tez od tego czy ktos korzysta z solarium czy nie bo tez ma to wpływ)polecam taki makijaż wygoda
Brwi niekoniecznie,ale kreska to by mi się podobała,a ile takie cudo kosztuje,i tu w DE mam po sąsiedzku kosmetyczkę,ale chyba w Polsce jest taniej.
Ja jak byłam piękna i młoda to poprosty moje brwi to były krzki. Z biegiem lat jak regulowałam stały się cienkie i mało widoczne, henna na krótko wystarcza. Możesz podpowiedzieć (bo robiłaś oczywiście makijaż permanentny brwi tak?) ile taka przyjemnośc kosztuje, na jaki okres to może wystarczyć? Pozdrawiam
A ja mam brwi za 500zł - z poprawką w cenie. Cena wyjściowa była 600zł, ale załapałam się na promocję, że wystarczyło polubić stronę kosmetyczki na facebooku i było 100zł taniej. Jak ktoś chce, to mogę polecić - gabinet w Poznaniu jest, a pani zna się na rzeczy - organizuje nawet szkolenia dla kosmetyczek odnośnie wykonywania makijażu permanentnego.
ja robiłam w pl zaplaciłam 800zł brwi plus oczy w pakiecie jest taniej jak sie robi ja akurat trafiłam na taki pakiet i super!!! w de sa ceeny chyba zblizone ok 250-300 euro z tego co mi polska kosmetyczka w de mówiła bo pytala ile ja placilam w pl