Pocieszajki

19 października 2013 20:37 / 5 osobom podoba się ten post
Hej, ale fajny dzionek mialam, chyba moge go nazwac, pocieszajka :))) Po 3 tygodniach wiezienia na wiosce, rodzina zabrala pokazac mi Berlin. Nigdy przedtem tam nie bylam. Ucieszylam sie bardzo, jak pies z lancucha.....:))))) Wiec, mysle sobie - Berlin, cywilizacja.... jest okazje wlozyc cos lepszego, normalnego, ladnego i tez tak uczynilam. Polki ladne dziewczyny, wiec..... Rozpuscilam moje dlugie, czarne, krecone wlosy, poprawilam makijaz, wdzianko, okularki na sloneczko i na podboj Berlina ruszylam :)) Dzionek zlecial sympatycznie, fajnie ze moja babciunia tez miala z tego rozrywke.... Ale sie ciesze, w koncu cos sie dzialo w moim wsiowym zyciu he he :))))
30 października 2013 22:27
A na koniec sie pociesze na forum. dziś o 17tej moaja kasa zameldowała sie smsem :"Asik! Kochanie! Przybyłam! Weź mnie!" Jak miło :) Szkoda ze pobędzie do jutra :))
30 października 2013 22:39
Asik

A na koniec sie pociesze na forum. dziś o 17tej moaja kasa zameldowała sie smsem :"Asik! Kochanie! Przybyłam! Weź mnie!" Jak miło :) Szkoda ze pobędzie do jutra :))

Moja kasa też mi się melduje.

Ostatnio Opcie się pytają z czego się smieję po otrzymaniu SMSa,
a ja na to , że mąż przy bankomacie wypłaca.

Ale mieli radochę, że taką mam kontrolę.
30 października 2013 22:45
scarlet

Moja kasa też mi się melduje.

Ostatnio Opcie się pytają z czego się smieję po otrzymaniu SMSa,
a ja na to , że mąż przy bankomacie wypłaca.

Ale mieli radochę, że taką mam kontrolę.

Wiesz ja tu sie tak uspokoilam co do wpłat że dziś byłam nawet zaskoczona że juz pieniądze są. Anja mi nie melduje że wysyła.pieniądze. Ona po prostu to robi jak tylko dostaje rachunek...Na poprzedniej szteli czekałam tydzien...ale w umowie jest napisane ze "pieniądze prosze wplacic do dnia tego i tego..." Anja tu nie czeka...Ona wie że potrzebująca jestem :))
30 października 2013 22:52
Asik

Wiesz ja tu sie tak uspokoilam co do wpłat że dziś byłam nawet zaskoczona że juz pieniądze są. Anja mi nie melduje że wysyła.pieniądze. Ona po prostu to robi jak tylko dostaje rachunek...Na poprzedniej szteli czekałam tydzien...ale w umowie jest napisane ze "pieniądze prosze wplacic do dnia tego i tego..." Anja tu nie czeka...Ona wie że potrzebująca jestem :))

Porządna kobietka, śle jej całusa.
Moi też nie czekają, płacą firmie od razu po otrzymaniu rachunku,a potem ok.10 pytaja się
czy firma mi zapłaciła.
03 listopada 2013 17:44 / 1 osobie podoba się ten post
A ja się dzisiaj ucieszyłam, że mam polskie programy w tv :) O 18.45 będzie koncert piosenek Jonasza Kofty na polonii. Lubię Jego teksty tak bardzo jak teksty Osieckiej i Młynarskiego. Zapowiada się miły wieczór, być może troszkę nostalgiczny ale ...
07 listopada 2013 16:20 / 6 osobom podoba się ten post
No i od dzis ciesze sie swoim pierwszym prezentem pod choinkę :) A co! Niedawno upatrzylam sobie w Aldiku takie siedzisko masujące kregoslup. Patrzyąłm kiedys w PL ale strasznie to drogie było i sobie odpuściłam. No i poprosilam Anje zeby mi to zakupiła jak bedzie jechac po zakupy. Dzis mi przywiozła wieeeelkie pudło i mowi> "Czy pozwolisz żeby to był prezent na Boże Narodzenie dla ciebie ode mne?" Zatkało mnie. Wiele razy dostawałam prezenty na rózne okazje i bez okazji ale sposób w jaki powiedziała Anja mnei zakoczył. No i? Mogłam odmowic?:) Wiec teraz siedze sobie i takie dwie gulaje jeżdża mi po kręgosłupie w góre i w dól. W dodatku moge sobie włączyc "usługe" pod nazwą "wibracja siedzenia" :) A jak mi za mało to jeszcze sobie moge siedzisko podgrzac. No luksus jak na Majorce :))I co jeszcze?! I JESZCZE WPŁACILAM OSTATNIĄ RATE W PKO!!!! Czyli jeden kredyt wysąłłam w kosmos i oby nie okazał sie kometą Halleya :))
07 listopada 2013 16:23
Asik , Ty dzielna kobieta jesteś ! Oby dalej szło już z górki !
07 listopada 2013 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

No i od dzis ciesze sie swoim pierwszym prezentem pod choinkę :) A co! Niedawno upatrzylam sobie w Aldiku takie siedzisko masujące kregoslup. Patrzyąłm kiedys w PL ale strasznie to drogie było i sobie odpuściłam. No i poprosilam Anje zeby mi to zakupiła jak bedzie jechac po zakupy. Dzis mi przywiozła wieeeelkie pudło i mowi> "Czy pozwolisz żeby to był prezent na Boże Narodzenie dla ciebie ode mne?" Zatkało mnie. Wiele razy dostawałam prezenty na rózne okazje i bez okazji ale sposób w jaki powiedziała Anja mnei zakoczył. No i? Mogłam odmowic?:) Wiec teraz siedze sobie i takie dwie gulaje jeżdża mi po kręgosłupie w góre i w dól. W dodatku moge sobie włączyc "usługe" pod nazwą "wibracja siedzenia" :) A jak mi za mało to jeszcze sobie moge siedzisko podgrzac. No luksus jak na Majorce :))I co jeszcze?! I JESZCZE WPŁACILAM OSTATNIĄ RATE W PKO!!!! Czyli jeden kredyt wysąłłam w kosmos i oby nie okazał sie kometą Halleya :))

No to cudnie, a może jest taka końcówka wibrująca ? To by dopiero poprawiło nastrój:)))
To tylko żart, nie gniewaj się.
07 listopada 2013 16:42
barbarella

No to cudnie, a może jest taka końcówka wibrująca ? To by dopiero poprawiło nastrój:)))
To tylko żart, nie gniewaj się.

Nie gniewam sie ...koncowki nie ma...I bardzo dobrze bo nalezy masowac kręgosłup max 15 min a z koncowką to ...no w pracy jestem w koncu a nie na wczasach :))
07 listopada 2013 16:42 / 2 osobom podoba się ten post
Asik -ta usługa wibrowania siedzenia to Ci padnie raz dwa:):):):):):
07 listopada 2013 17:47
Asik

A kiedy to w Aldiku bylo?Kurcze, bo ja sie do tego w Polsce tez przymierzalam , ale tez mi kasy bylo szkoda.I ile kosztowało?
Zaraz skocze do aldika , mam pod domem:)
07 listopada 2013 17:58
daisy_44

A kiedy to w Aldiku bylo?Kurcze, bo ja sie do tego w Polsce tez przymierzalam , ale tez mi kasy bylo szkoda.I ile kosztowało?
Zaraz skocze do aldika , mam pod domem:)

Od dzis jest promocja. Koszt 49,99 :))
07 listopada 2013 18:52
Asik

Od dzis jest promocja. Koszt 49,99 :))

Chyba skocze jutro z rana- a od ktorej Aldi jest otwarty dla kupujacych,bo sieciowki maja taki sam czas pracy.
07 listopada 2013 18:58 / 1 osobie podoba się ten post
chyba od 8.00