No to jak w Cieplicach, to ja też chętna jestem! Pytajka ma prawie tak samo, jak ja, jeżeli chodzi o odległość.
Przeczytałam, że Pytajka bedzie jechała szynobusem. Ja moge się do niej 20 minut później dosiąść i razem do Ciebie przyjedziemy:-).
No to jak w Cieplicach, to ja też chętna jestem! Pytajka ma prawie tak samo, jak ja, jeżeli chodzi o odległość.
Przeczytałam, że Pytajka bedzie jechała szynobusem. Ja moge się do niej 20 minut później dosiąść i razem do Ciebie przyjedziemy:-).
No to bedzie sie działo :-)
Trzy panie spotkaja sie w uzdrowisku.Okolica zatrzesie sie w posadach :lol3:
Szeroki uśmiech i na kuracjuszy... :-) Akurat odpowiedni dla mnie rocznik :lol3:
rocznik to sie w takich kurortach baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrdzo zaciera :lol3:
a ile energii na wieczorkach tanecznych w tych przeciez schorowanych kuracjuszach:-):dwa piwa:
rocznik to sie w takich kurortach baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrdzo zaciera :lol3:
a ile energii na wieczorkach tanecznych w tych przeciez schorowanych kuracjuszach:-):dwa piwa:
Czy ja jestem normalna?!:zaklopotanie: Sorry!Przeważnie po wrześniu jest pażdziernik i to TEN miesiąc miałam na myśli a napisałam -listopad. No to jeszcze raz:może na początku pażdziernika spotkamy się we Wrocku?
Czy ja jestem normalna?!:zaklopotanie: Sorry!Przeważnie po wrześniu jest pażdziernik i to TEN miesiąc miałam na myśli a napisałam -listopad. No to jeszcze raz:może na początku pażdziernika spotkamy się we Wrocku?
Szkoda że po wrześniu nie jest listopad. Juz bym rychtowala sie do domku i chętnie polecialabym na spotkanie z wami. Wnioskuję za wymazanie pazdziernika z kalendarza!!!!!
A w grudniu to kawusi nie da się wypić w miłym towarzystwie we Wrocku?Hę?!Tak szybciorkiem? Troszkę pogaduszek,ploteczek ? Myślę,że znajdziemy wolną "chwilę"!
W grudniu na bank :-) Ale na ploty to nam z tydzień trzeba :lol1: W razie czego noclegi załatwię... :lol3:
Kto chętny do spotkania w dniu 02.10.2016 w Cieplicach?
Na razie jesteśmy trzy!:brawo1: