Dolnośląskie

23 września 2016 16:42 / 3 osobom podoba się ten post
Binor

No to jak w Cieplicach, to ja też chętna jestem! Pytajka ma prawie tak samo, jak ja, jeżeli chodzi o odległość.
Przeczytałam, że Pytajka bedzie jechała szynobusem. Ja moge się do niej 20 minut później dosiąść i razem do Ciebie przyjedziemy:-).

Jak mamy okazję sie spotkać... Ja tylko Gosiap naszą widziałam ... Powaliła mnie swoim wzrostem...   Mam nadzieję, że Wy aż takie wysokie nie jesteście 
23 września 2016 16:44 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

No to bedzie sie działo :-)
Trzy panie spotkaja sie w uzdrowisku.Okolica zatrzesie sie w posadach :lol3:

Szeroki uśmiech i na kuracjuszy... Akurat odpowiedni dla mnie rocznik  
23 września 2016 17:09 / 4 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Szeroki uśmiech i na kuracjuszy... :-) Akurat odpowiedni dla mnie rocznik   :lol3:

rocznik to sie w takich kurortach baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrdzo zaciera
a ile energii na wieczorkach tanecznych w tych przeciez schorowanych kuracjuszach
23 września 2016 17:12 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

rocznik to sie w takich kurortach baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrdzo zaciera :lol3:
a ile energii na wieczorkach tanecznych w tych przeciez schorowanych kuracjuszach:-):dwa piwa:

Masz racje na rocznik to się patrzy jak się auto kupuje,a na wieczorkach rozpoznawczych wszyscy mają po 20 lat
23 września 2016 17:46
ORIM

rocznik to sie w takich kurortach baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrdzo zaciera :lol3:
a ile energii na wieczorkach tanecznych w tych przeciez schorowanych kuracjuszach:-):dwa piwa:

23 września 2016 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

Czy ja jestem normalna?!:zaklopotanie: Sorry!Przeważnie po wrześniu jest pażdziernik i to TEN miesiąc miałam na myśli a napisałam -listopad. No to jeszcze raz:może na początku pażdziernika spotkamy się we Wrocku?

Szkoda że po wrześniu nie jest listopad. Juz bym rychtowala sie do domku i chętnie polecialabym na spotkanie z wami. Wnioskuję za wymazanie pazdziernika z kalendarza!!!!!
23 września 2016 19:20
pytajka

Czy ja jestem normalna?!:zaklopotanie: Sorry!Przeważnie po wrześniu jest pażdziernik i to TEN miesiąc miałam na myśli a napisałam -listopad. No to jeszcze raz:może na początku pażdziernika spotkamy się we Wrocku?

Szkoda że po wrześniu nie jest listopad. Juz bym rychtowala sie do domku i chętnie polecialabym na spotkanie z wami. Wnioskuję za wymazanie pazdziernika z kalendarza!!!!!
23 września 2016 19:20 / 2 osobom podoba się ten post
pytajka

23 września 2016 19:22 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiap

To ja też zapisuje się do tego kółka oj chciałabym żeby był listopad chciałabym, chciała....
23 września 2016 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
Gosiap , Malinko i berdi 1-ja w listopadzie befę "tam. Ale z pewnoscią znajdziemy inny termin,który będzie dobry dla wszystkich chętnych-nie pisze dziewczyn-bo mamy dolnoślązaka Orima. Może tez dołączy? Najważniejsza jest chęć-resztę się ustali.
23 września 2016 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
A w grudniu to kawusi nie da się wypić w miłym towarzystwie we Wrocku?Hę?!Tak szybciorkiem? Troszkę pogaduszek,ploteczek ? Myślę,że znajdziemy wolną "chwilę"!
23 września 2016 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

A w grudniu to kawusi nie da się wypić w miłym towarzystwie we Wrocku?Hę?!Tak szybciorkiem? Troszkę pogaduszek,ploteczek ? Myślę,że znajdziemy wolną "chwilę"!

W grudniu na bank Ale na ploty to nam z tydzień trzeba W razie czego noclegi załatwię...
24 września 2016 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
Kto chętny do spotkania w dniu 02.10.2016 w Cieplicach?
Na razie jesteśmy trzy!
24 września 2016 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

W grudniu na bank :-) Ale na ploty to nam z tydzień trzeba :lol1: W razie czego noclegi załatwię... :lol3:

W razzie czego to ksiądz pod sutanna nosi Dziewczyny obrotne to i spać beda miały gdzie Przeciez do "wód" jedziecie
24 września 2016 10:57 / 2 osobom podoba się ten post
pytajka

Kto chętny do spotkania w dniu 02.10.2016 w Cieplicach?
Na razie jesteśmy trzy!:brawo1:

Takie trzy to jak pięć a moze nawet 6