Dolny Śląsk,Dolny Śląsk! Nie jąkam sie tylko o tej porze roku to najpiekniej u nas! A tak w nawiasie-to może jakieś spotkanie na początku listopada?! Jest nas "trochę". Może by tak we Wrocku-zwanym miastem spotkań?Pomyślcie!
Dolny Śląsk,Dolny Śląsk! Nie jąkam sie tylko o tej porze roku to najpiekniej u nas! A tak w nawiasie-to może jakieś spotkanie na początku listopada?! Jest nas "trochę". Może by tak we Wrocku-zwanym miastem spotkań?Pomyślcie!
Czy ja jestem normalna?!:zaklopotanie: Sorry!Przeważnie po wrześniu jest pażdziernik i to TEN miesiąc miałam na myśli a napisałam -listopad. No to jeszcze raz:może na początku pażdziernika spotkamy się we Wrocku?
Dana do 10.10 jestem dyspozycyjna-i mogę się dostosować. Do Cieplic wpadnę w niedzielę,bo pogoda ma być ładna! I nie autkiem a szynobusem! Odpada problem z parkowaniem! A i kawę z advocatem można wypić! Jednym słowem podaj propozycję .
Dziewczyny, gdybyście się spotykały rzeczywiście np. tak miedzy 1. a 10. października, to ja też powinnam być jeszcze w Pl.
Oznacza to, że również chętna jestem!