Dolnośląskie

05 września 2016 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
Na święta to mam rezerwację w Karpaczu, ale przed świętami gdzieś chcę wyskoczyć na krótko do roboty... Jak sie uda 4 - 6 tyg. Ty pewnie w styczniu wyruszysz, a ja chce byc znowu od połowy grudnia i styczeń w domu... Oj chyba się miniemy...
05 września 2016 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
Ja myślę, że chcemy
07 września 2016 18:26 / 2 osobom podoba się ten post
a tak mi sie cos przypomniało
Ty tak troszke tu a troszke w domu tak po dwa tyg
Czy Ty oby nadal pracujesz w opiece czy tylko cos przemycasz ?
08 września 2016 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
Witam,witam i pozdrawiam serdecznie :)
08 września 2016 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
No tak remonty
a właściwie to ja moze wróce do zawodu  
Wszystkie opiekunki się remontuja ( znaczy sie domy remontuja  to po co mi do Niemiec jechać
Kasa taka sama na remontach a spokój wiekszy 
23 września 2016 10:56 / 3 osobom podoba się ten post
Dolny Śląsk,Dolny Śląsk! Nie jąkam sie tylko o tej porze roku to najpiekniej u nas! A tak w nawiasie-to może jakieś spotkanie na początku listopada?! Jest nas "trochę". Może by tak we Wrocku-zwanym miastem spotkań?Pomyślcie!
23 września 2016 12:43 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

Dolny Śląsk,Dolny Śląsk! Nie jąkam sie tylko o tej porze roku to najpiekniej u nas! A tak w nawiasie-to może jakieś spotkanie na początku listopada?! Jest nas "trochę". Może by tak we Wrocku-zwanym miastem spotkań?Pomyślcie!

Żeby być w grudniu w domu to chyba w listopadzie musze być gdzie indziej ...
23 września 2016 13:40 / 3 osobom podoba się ten post
Czy ja jestem normalna?! Sorry!Przeważnie po wrześniu jest pażdziernik i to TEN miesiąc miałam na myśli a napisałam -listopad. No to jeszcze raz:może na początku pażdziernika spotkamy się we Wrocku?
23 września 2016 14:04
pytajka

Czy ja jestem normalna?!:zaklopotanie: Sorry!Przeważnie po wrześniu jest pażdziernik i to TEN miesiąc miałam na myśli a napisałam -listopad. No to jeszcze raz:może na początku pażdziernika spotkamy się we Wrocku?

Ty mów o jaki termin chodzi bo 01.10 jade do Cieplic, ale w październiku powinnam być w domu
23 września 2016 14:23 / 1 osobie podoba się ten post
Dana do 10.10 jestem dyspozycyjna-i mogę się dostosować. Do Cieplic wpadnę w niedzielę,bo pogoda ma być ładna! I nie autkiem a szynobusem! Odpada problem z parkowaniem! A i kawę z advocatem można wypić! Jednym słowem podaj propozycję .
23 września 2016 14:42
pytajka

Dana do 10.10 jestem dyspozycyjna-i mogę się dostosować. Do Cieplic wpadnę w niedzielę,bo pogoda ma być ładna! I nie autkiem a szynobusem! Odpada problem z parkowaniem! A i kawę z advocatem można wypić! Jednym słowem podaj propozycję .

A nie można tak bez advocata... Sam prokurator   To do
23 września 2016 15:15 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny, gdybyście się spotykały rzeczywiście np. tak miedzy 1. a 10. października, to ja też powinnam być jeszcze w Pl.
Oznacza to, że również chętna jestem!
23 września 2016 15:34 / 2 osobom podoba się ten post
Binor

Dziewczyny, gdybyście się spotykały rzeczywiście np. tak miedzy 1. a 10. października, to ja też powinnam być jeszcze w Pl.
Oznacza to, że również chętna jestem!

My się umawiamy w Cieplicach bo wygląda, że Pytajka ma blisko... I to by było 02.10. Myślę, że zdążę się tam zadomowić... Nie piję to na lampkę czegoś się nie umawiamy... Zresztą advocat jest diabła, a ostatnio to anioł tez potrzebuje adwokata... To możemy sobie to darować... Tak pogadać, połazić... Jak masz ochotę to tylko  żeby znowu nie było plamy...
23 września 2016 15:47 / 3 osobom podoba się ten post
No to jak w Cieplicach, to ja też chętna jestem! Pytajka ma prawie tak samo, jak ja, jeżeli chodzi o odległość.
Przeczytałam, że Pytajka bedzie jechała szynobusem. Ja moge się do niej 20 minut później dosiąść i razem do Ciebie przyjedziemy.
23 września 2016 15:52 / 4 osobom podoba się ten post
No to bedzie sie działo
Trzy panie spotkaja sie w uzdrowisku.Okolica zatrzesie sie w posadach