Już jestem u nas! Na czym "stanęło" spotkanie dolnoślązaków? Mam propozycję aby spotkać się na tzw.kawie 01.07. i ustalić spotkanie z "tańcami do bialego rana".Może być?

Już jestem u nas! Na czym "stanęło" spotkanie dolnoślązaków? Mam propozycję aby spotkać się na tzw.kawie 01.07. i ustalić spotkanie z "tańcami do bialego rana".Może być?
Termin to juz wiesz - Ola pisala. gdzie mozemy sie spotkac na ta kawe z tancami do rana aby ustalic gdzie pojdziemy pozniej na tance do rana ???:-)
ALE CIE WCIELO.........a ja czekam tak jak sie umawialismy w piatek w Krefeld.........gdzies ty byl jak cie nie bylo,,,,,,,,,,,,,no:wiezienie:
oj nie powiem :-)
Orim-trzeba doprecyzować termin.Ola podała tylko kiedy wracacie.Czy 03.07 może być?Ustalmy tylko miejsce-bo inaczej to do sądnego dnia będziemy "se"pisać.
Kochana-tylko podpowiedz co jest żartem:dowóz do dworca czy samo spotkanie? Mam nadzieję,że to pierwsze!
A tę kawę to będziecie w samym Domu Zdrojowym pić, czy gdzie indziej, bo może tez uda mi się przyjechać.
Pod warunkiem, że ktoś podrzuci mnie później na dworzec:-). To żart, oczywiście.
Orim-to sie nazywa -telepatia:-) Serio! Miałam zaproponować Szczawno .Kto jeszcze reflektuje na spotkanie?!
Ale Wam zazdroszczę :-(Znowu mnie coś fajnego ominie :-(
Kawe mozemy wypic i mozemy tez troszke pobalowac.W domu zdr. miesci sie taki lokal pt. "Astor" Tam sa organizowane takie tance dla kuracjuszy.
Na dworzec podrzuce,a nawet zawiozę :-)