Dolnośląskie

23 czerwca 2016 18:27 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

Już jestem  u nas! Na czym "stanęło" spotkanie dolnoślązaków? Mam propozycję aby spotkać się na tzw.kawie 01.07. i ustalić spotkanie z "tańcami do bialego rana".Może być?

Termin to juz wiesz - Ola pisala. gdzie mozemy sie spotkac na ta kawe z tancami do rana aby ustalic gdzie pojdziemy pozniej na tance do rana ???
23 czerwca 2016 18:47
ORIM

Termin to juz wiesz - Ola pisala. gdzie mozemy sie spotkac na ta kawe z tancami do rana aby ustalic gdzie pojdziemy pozniej na tance do rana ???:-)

ALE CIE WCIELO.........a ja czekam tak jak sie umawialismy w piatek w Krefeld.........gdzies ty byl jak cie nie bylo,,,,,,,,,,,,,no
23 czerwca 2016 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
Babka

ALE CIE WCIELO.........a ja czekam tak jak sie umawialismy w piatek w Krefeld.........gdzies ty byl jak cie nie bylo,,,,,,,,,,,,,no:wiezienie:

oj nie powiem
23 czerwca 2016 18:50 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

oj nie powiem :-)

Pewno lepiej nic nie mowic,,,,,,,,,,,,, a babka bedzie czekac,,,,,,,,,,do usranej wwal do odliczanek............
23 czerwca 2016 19:07
Orim-trzeba doprecyzować termin.Ola podała tylko kiedy wracacie.Czy 03.07 może być?Ustalmy tylko miejsce-bo inaczej to do sądnego dnia będziemy "se"pisać.
23 czerwca 2016 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

Orim-trzeba doprecyzować termin.Ola podała tylko kiedy wracacie.Czy 03.07 może być?Ustalmy tylko miejsce-bo inaczej to do sądnego dnia będziemy "se"pisać.

Ok moze byc 03.07 Dom Zdrojowy w Szczawnie zdr. godz 16
Lub jakie kolwiek inne miejsce Ja dojadę,a i z Ola tez bedzie mozna sie dogadac.Moge jeszcze kogos podwiesc na kawke
23 czerwca 2016 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
Orim-to sie nazywa -telepatia Serio! Miałam zaproponować Szczawno .Kto jeszcze reflektuje na spotkanie?!
23 czerwca 2016 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
A tę kawę to będziecie w samym Domu Zdrojowym pić, czy gdzie indziej, bo może tez uda mi się przyjechać.
Pod warunkiem, że ktoś podrzuci mnie później na dworzec. To żart, oczywiście.
24 czerwca 2016 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
Kochana-tylko podpowiedz co jest żartem:dowóz do dworca czy samo spotkanie? Mam nadzieję,że to pierwsze!
24 czerwca 2016 15:19 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

Kochana-tylko podpowiedz co jest żartem:dowóz do dworca czy samo spotkanie? Mam nadzieję,że to pierwsze!

Tak, to pierwsze
24 czerwca 2016 17:01 / 2 osobom podoba się ten post
Binor

A tę kawę to będziecie w samym Domu Zdrojowym pić, czy gdzie indziej, bo może tez uda mi się przyjechać.
Pod warunkiem, że ktoś podrzuci mnie później na dworzec:-). To żart, oczywiście.

Kawe mozemy wypic i mozemy tez troszke pobalowac.W domu zdr. miesci sie taki lokal pt. "Astor" Tam sa organizowane takie tance dla kuracjuszy.
Na dworzec podrzuce,a nawet zawiozę
24 czerwca 2016 17:02 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

Orim-to sie nazywa -telepatia:-) Serio! Miałam zaproponować Szczawno .Kto jeszcze reflektuje na spotkanie?!

rozumiem wiec ze 03.07 o 16 kolo Domu Zdr.
Czyli jestesmy umówieni
24 czerwca 2016 18:04 / 1 osobie podoba się ten post
Ale Wam zazdroszczę Znowu mnie coś fajnego ominie
24 czerwca 2016 18:15 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ale Wam zazdroszczę :-(Znowu mnie coś fajnego ominie :-(

a tam fajnego bol nóg,kac,itp
24 czerwca 2016 21:18 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Kawe mozemy wypic i mozemy tez troszke pobalowac.W domu zdr. miesci sie taki lokal pt. "Astor" Tam sa organizowane takie tance dla kuracjuszy.
Na dworzec podrzuce,a nawet zawiozę :-)

Orim, wiem, wiem o tym Astorze. 5 lat pracowałam w Domu Zdrojowym, a teraz po tych wszystkich remontach w Szczawnie jeszcze nie byłam, więc też trochę i dlatego postaram się dojechać.