Witam ...Drogie koleżanki...pomóżcie...Może jesteście zorientowane
jak po niemiecku nazywa się ten ponton do mycia glowy choremu lezacemu w lozku????
Witam ...Drogie koleżanki...pomóżcie...Może jesteście zorientowane
jak po niemiecku nazywa się ten ponton do mycia glowy choremu lezacemu w lozku????
Kasiu63 w chinczyka moja nie lubi ale za to halma ,rami,i kanastra hehe tak do 22 musze posiedziec, kika a u mnie jedna to sie nie sprawdza w misce jedak lepiej:))))))))))))))))))
Mamuelu... podalam inna Müllsackmethode... ta czesto nawet w DPS stosowana jest... uwierz mi na slowo:)))
Kika ja ci wierze ale u mnie myja pflegedins wiec jak myja ale u mnie przniosły taka biała ja to juz widziałam u kogos w polsce to całe łozko mi załała a jak w misce myje to nie ja sie nie wtracam do ich pracy tylko pomagam:)))))
Też tak kiedyś miałam....ale ja zielona jak szczypiorek........technika musiałam zwerbować do laptopka ;)
Witam napisałam post w innym temacie ale to chyba ze szczęścia ,mąż mi kupił auto co prawda przechodzone bo ma 10 lat ale tylko moje :))) To mi prezent wyszykował na 15 lecie :))
Witam napisałam post w innym temacie ale to chyba ze szczęścia ,mąż mi kupił auto co prawda przechodzone bo ma 10 lat ale tylko moje :))) To mi prezent wyszykował na 15 lecie :))
Ale małe jest bo to Micra ale w razie potrzeby to C5 wyciągnę ,ale się cieszę :))Jednak niby tępy bo nie mówi Kocham a taki Kochany:)))
Ale małe jest bo to Micra ale w razie potrzeby to C5 wyciągnę ,ale się cieszę :))Jednak niby tępy bo nie mówi Kocham a taki Kochany:)))