Kasiu, Ja sie zawsze zabezpieczam. Zaprosiłem ja do gona znajomych ;)))
Kasiu, Ja sie zawsze zabezpieczam. Zaprosiłem ja do gona znajomych ;)))
Prowincjusz taki intrygant, a tak mu dobrze z oczu patrzy...Haha
Prowincjusz, ten temat byl juz przerabiany na Forum, chyba w temacie na wyjezdzie, nawet posty tych najbardziej zaiteresowanych i plujacych jadem tez jeszcze sa. Ja z opcji przyjaciele, jeszcze nikogo nie wyrzucilam, a tych co mialam zamiar, sami sie zaprosili i sami pooooooszli.
Prowincjuszu-dyplomato (!?) Obiecuje, ze nawet nie bede probowala Cie prowokowac, bede grzecna i milusia :)))
Matko moja,Margolcia!!!!!Chyba nie jesteś chora?????????????????:):):):):):)
Starzeje sie, mendopauza, bole glowy, strzykanie w kosciach, a tu idzie nowe....... mlode, swiezo-zielone, czas miejce zrobic....... ale nie martw sie Kasiu, az tak zle ze mna nie jest, zawsze mozesz na mnie liczyc, jakby Ci cisnienie opadlo :))
Starzeje sie, mendopauza, bole glowy, strzykanie w kosciach, a tu idzie nowe....... mlode, swiezo-zielone, czas miejce zrobic....... ale nie martw sie Kasiu, az tak zle ze mna nie jest, zawsze mozesz na mnie liczyc, jakby Ci cisnienie opadlo :))
He he-ja mam zawsze niskie:)Ale radam wielce,żeś zdrowa-prawie mi ulżyło:):):):)I tak całkiem na marginesie -co to za nowa jaks dolegliwośc ta MENDOPAUZA???????Nie znam............................
Prowincjuszu-dyplomato (!?) Obiecuje, ze nawet nie bede probowala Cie prowokowac, bede grzecna i milusia :)))