Starzeje sie, mendopauza, bole glowy, strzykanie w kosciach, a tu idzie nowe....... mlode, swiezo-zielone, czas miejce zrobic....... ale nie martw sie Kasiu, az tak zle ze mna nie jest, zawsze mozesz na mnie liczyc, jakby Ci cisnienie opadlo :))
Starzeje sie, mendopauza, bole glowy, strzykanie w kosciach, a tu idzie nowe....... mlode, swiezo-zielone, czas miejce zrobic....... ale nie martw sie Kasiu, az tak zle ze mna nie jest, zawsze mozesz na mnie liczyc, jakby Ci cisnienie opadlo :))
MenDopauza :DDD, oplułem monitor :) To my faceciki mamy chyba handropauzę ;)
Ja Tobie rowniez Prowincjuszu, ale mam pytanie skad ten Prowincjusz, Prowincjuszu? A moze lepiej jak zapytam, dlaczego?
Juliusz, jakby bardziej do Ciebie pasuje, mam na mysli tego cezara oczywiscie.
Oj, Oj Prowincjuszu, juz Wy mezczyzni tez czesto miewacie mendopauze.
Faceciki?
Prowincjusz z Ziem Odzyskanych, Ot, co ! Sprawdziło mi sie: "ze wsi jestes na wieś wrócisz" i po 30 latach dobrowolnego wygnania wróciłem z Wielkiego Miasta do swego sioła, więc tak to jest, no...
Wszak podśpiewujecie ciągle: gdzie ci meszczyzni, te chłopy. Męszczyźni zniewieścieli ponoć, wykonuja jakieś babskie zawody ( ! ) opiekunek, zmywaja i sie użalają, a prawdziwe chłopstwo wyginęło w naszych szczytnych rewolucjach i ruchawkach. Albo wybyło do USA czyścić buty milionerom ;)
Jestem za zdrowo pojmowanym partnerstwem, Petroniuszu!!!
Wszak podśpiewujecie ciągle: gdzie ci meszczyzni, te chłopy. Męszczyźni zniewieścieli ponoć, wykonuja jakieś babskie zawody ( ! ) opiekunek, zmywaja i sie użalają, a prawdziwe chłopstwo wyginęło w naszych szczytnych rewolucjach i ruchawkach. Albo wybyło do USA czyścić buty milionerom ;)
Prowincjusz z Ziem Odzyskanych, Ot, co ! Sprawdziło mi sie: "ze wsi jestes na wieś wrócisz" i po 30 latach dobrowolnego wygnania wróciłem z Wielkiego Miasta do swego sioła, więc tak to jest, no...
Wszyscy są, tylko wielu z nas "zdrowiej" pojmuje partnerstwo i tak sie scigamy w tym zdrowszym partnerstwie i trudno razem do mety dobiec .
"Petroniuszu "' hehe : veni, vidi, nici :)
Od paru dni nie moglam wpaść na imię Petroniusz, widzialam Lindę, Twój Prowincjusz mi jakoś nie pasował, nieświadomie napisałam Petroniuszu.Veni Vidi Vici, a nie Nici.
Pretensjonalnie,esteta, rzadko sie dzisiaj w naszym zalanym wulgarnością świecie zdarza taki arbiter elegancji?