Tak właśnie myślę jutro zadzwonię do firmy i porozmawiam z nimi. Chyba tej córci bardziej zależało na pielęgniarce. No idę też już spać, dobranoc do jutra
Ojej, to tak niedaleko mnie, ja mieszkam na starówce, super!
Witam i od razu Wam dziękuję za słowa wsparcia i porady. Jak już pisałam była to moja druga stella. Na pierwszej było super. Firma moja to Promedica 24. Jeszcze Wam nie napisałam że jak dzwoniła do mnie babka z PR24 w sprawie mojego powrotu ja się zapytałam o powód mojego zdjęcia ze stelli, ona na to żebym się nie przejmowała bo córka do nich zadzwoniła i powiedziała że jest wszystko ok dobrze pracuję ale jakaś różnica charakteru i dlatego zjeżdżam, ona mnie wcale nie wypytywała co i jak. A ja słuchajcie stałam i z tego wszystkiego słów mi zabrakło. Dzisiaj zadzwoniła do mnie babka z firmy z propozycją wyjazdu, no i zaczęłam z nią rozmawiać na temat poprzedniego zlecenia. Ona na to że przekaże moje uwagi do mojego opiekuna kontraktu i on się ze mną skontaktuje. No więc czekam, zobaczymy.
Sorry że wcześniej się nie odzywałam, ale same rozumiecie jestem teraz z rodziną to trochę rzadziej zaglądam do kompa.