Od 30.05 do 29.07 będę niedaleko Monachium , 25 minut drogi od Marienplatz. Będzie w tym czasie jakaś dobra duszyczka chętna do spotkania.?
Od 30.05 do 29.07 będę niedaleko Monachium , 25 minut drogi od Marienplatz. Będzie w tym czasie jakaś dobra duszyczka chętna do spotkania.?
Joasiu ja będę od przyszłego tygodnia w Monachium do końca lipca. Jak chcesz to mojego maila masz w profilu. Pozdrawiam:)
Witam,
poszukuje kolezanki ktora mieszka w Monachium. Prosze pisac na adres mailowy: (usunięto ze względów bezpieczeństwa)
Witaj Becia 020 jestem na Moosach
Jutro wyrusza moja koleżanka do Monachium.Z mojej orientacji ,to blisko centrum bedzie (rynku).
Jutro wyrusza moja koleżanka do Monachium.Z mojej orientacji ,to blisko centrum bedzie (rynku).
Jesli koleżaka ma ochotę na spotkania i znajomość, to sereecznie zapraszam. Zazwyczaj w sobotę lub niedzielę jakdę do Monachium, bo tu u mnie na wsi bardzo nudno i nie mam żadnych koleżanek. Mój adres e-mail znajduje się w profilu.