No tak, przecież cały czas się udzielam na forum :-)
No tak, przecież cały czas się udzielam na forum :-)
Myślałam o wyprawie w miasto ?
Myślałam o wyprawie w miasto ?
Aniu, to może ze mną się wybierzesz :)?
Pisałaś, że U5 jeździsz i że jesteś poza Monachium, ale Leimer Platz to jak najbardziej Monachium!
Jasne,że tak,ja jexdzę się szwędać każdego dnia...Kontakt w profilu,zdzwońmy się jutro ?
Zadzwonię. O której Ci pasuje?
Ja jestem w Monachium od 29.09 do 5.01.2015 jeśli ktoś ma ochotę na spotkania to proszę o kontakt .E-meil w profilu.Mam nadzieję ,że Romana tak jak obiecała też załatwi sobie miejsce w Monachium na pażdziernik.
Obojetnie..Idę jutro pod Urząd 'Wojewódzki ' landu Bayern,mniej wiecej o 12 z domu ...Jak chcesz sie dołączyć to zadzwoń około 11...Będę około 3-4 godz w mieście...
Joannagda jestem w Monachium do połowy października. Wysłałam Ci zaproszenie , bo mail masz w profilu widoczny tylko dla przyjaciół - chyba, w każdym razie ja go nie widzę. Pozdrawiam
Witajcie kochane dziewczyny!
Od poniedziałku 15 września jestem w Monachium, a ściślej rzecz ujmując pod Monachium w Grunwaldzie. Mam dzień wolny w tygodniu, więc zawsze jadę do miasta. Chętnie poznam koleżankę na wspólne zwiedzanie miasta. Zapraszam do korespondencji - adres email znajdziecie w profilu. Ewa :)
Będę w Monachium zaraz po Świętach, czy ktoś jest w tym pięknym mieście?