No, tak :-)) Kiedys jak bylam w pracy a wowczas pdp miala urodziny, to kupilam jej piekny bukiecik rozyczek za jeskies 3.99 e, ale z jej pieniedzy przy okazji robienie zakupow :-)
No, tak :-)) Kiedys jak bylam w pracy a wowczas pdp miala urodziny, to kupilam jej piekny bukiecik rozyczek za jeskies 3.99 e, ale z jej pieniedzy przy okazji robienie zakupow :-)
A urodziny mojej Pusi będą 30. 12 to jej kupię jakieś pralinki za ok. 5 euro , bo ja dostałam na moje : 25 euro , czekoladki ( malutkie ) zjadłam z nimi , że się tak brzydko wyrażę " picę " a i jeszcze loda zafundowali !..... Na kartce podpisane było , że niby Pusia z rodziną , siódemka dziateczk jest i Puśka ósma , więc podzieliłam koszta to tak ok. 4, 55 wyjdzie a ponieważ jestem człowiekiem ( ??? ) o wysokiej kulturze osobistej , gest posiadam , więc te 45 centów wydam więcej niż od Pusiuni w składkowym prezencie było ...... a niech stracę , niech wiedzą , że Polak szasta pieniędzmi ! -:)))))))))))))
masz gest...jak tak szaetac kasa bedziesz to niewiele do pl przywieziesz...no ale coz trza na klate wziac i rewanz poczynic za zwalajace z nog niemieckie prezenta....
Cholewcia , przemyślę jeszcze , bo przecież rodzina to też , synowe , zięciowie , wnuczątka i prawnuczątka , czyli ponad 30 ludzików i w związku z tym cennik prezentu musi się obniżyć ....... kupię coś za 0,99 ....to i tak 1 cent będzie przewyższał ! -:)))..... nie ma co się rzucać ! -:)
Zaczął się już przewijać temat Wielkanocy na Forum,więc pozwolę sobie podciągnąć ten temat do góry ;)
Ale nie zpominajmy, że jeszcze trwa karnawał ! Przed nami jeszcze Rosenmontag.
Co to takiego?
z tego co piszecie to szalu raczej nie bedzie i bedzie trzeba psychicznie silnym byc. A to trudne w moim przypadku....az strach sie bac