dowcipy i anegdoty

06 października 2013 23:11 / 8 osobom podoba się ten post

Zona pyta meza: -kochanie co kupimy mamusi na urodziny? _ wiem,ze chciala cos na prad....moze kszeslo??     Pijany facet na ulicy puka w latarnie.Podchodzi policjant i pyta:     -dlaczego puka pan w latarnie?   -bo chce wejsc do srodka!   -ale tam nikogo nie ma....   -jak nie ma jak pali sie swiatlo????

Stoja dwie swinie przed rzeznia i jedn pyta sie drugiej

- no pierwszy raz tutaj?

- nie,drugi.......

06 października 2013 23:27
jakies dziwolagi powstaja mi tu jak edytuje ;-(
06 października 2013 23:32 / 7 osobom podoba się ten post
idzie kobieta ulica,idacy z naprzeciwka fact mowi

-przepraszam ale ma pani jedna piers na wierzchu....

-cholera!!!! dziecko w autobusie zostawilam!!!!!!
06 października 2013 23:47 / 4 osobom podoba się ten post
- Dlaczego ksiądz nie zapala papierosa po dobrym stosunku?
- Bo nie wypada palić przy dzieciach
07 października 2013 10:41 / 9 osobom podoba się ten post
Postanowiono zrobić naukowy eksperyment.Na dwóch wyspach umieszczono pewną liczbę mężczyzn i kobiet.Na wyspie pierwszej była 1 kobieta i 100 mężczyzn,na drugiej 1 męzczyzna i 100 kobiet.Po okresie jednego roku ekspedycja naukowa płynie na pierwszą wyspę,aby obejrzec rezultaty.Zastaje ład i porządek,wybudowano nawet miasteczko i kręgielnię.Naukowcy pytają się męzczyzn,jak radzą sobie z "tymi"sprawami:
-Ok,dogadujemy się-odpowiedzieli.
Nastepnie ekspedycja płynie na drugą wyspę,gdzie był jeden męzczyzna i 100 kobiet.Wokół spustoszenie,a na srodku wyspy jedna palma,na której czubku znajdował się wystraszony facet,a wokół palmy grupa skandujących kobiet:
-Jak już nie możesz,to chociaż pokaż!!!
07 października 2013 10:58 / 7 osobom podoba się ten post
Przychodzi baba do lekarza:
Panie doktorze,po czym poznać,że pacjent ma sklerozę?
- Wczoraj to pani mowilem.

Więc mowi pan,panie doktorze,że to grypa?
-Tak.
-Świńska?
-Zapewne.Tylko świnia wzywa karetkę o czwartej rano przy tem.37,2stopnia.

-Dlaczego kobiety żyją dłużej niż mężczyzni?
-Bóg rekompensuje im czas stracony na parkowanie.

Mężczyzni rozwijaja sie do czwartego roku życia.
Pózniej już tylko rosną.
07 października 2013 15:29 / 7 osobom podoba się ten post

Leci dwudziestu partyzantów przez wieś.Uciekają,mało w portki nie narobią.Obserwuje to staruszka i woła za nimi:
-Hej chłopcy,dlaczego tak uciekacie???
-Gonią nas Niemcy!
-Ilu?
-Jeden,ale jaki !

07 października 2013 19:40 / 5 osobom podoba się ten post
Pewna szczęsliwa teściowa posiadajaca trzech zięciow obchodzila huczne urodziny.
Zieciowie wybrali sie po prezent,a ze nie mieli pomyslu weszli do restauracji na jednego.
Po naradzie postanowili ze kupia zlote kolczyki.
Za dobry pomysl wypili  2 kolejki,policzyli pieniądze,starczyło tylko na srebrne.
Więc za dobry pomysl znow wypili po dwie kolejki.
A potem jeszcze za zdrowie teściowej.
Znow policzyli kase i rozpacz - kasa pozostala szczatkowa.
Wtedy postanowili,że w tym roku przekłujemy mamie uszy a w przyszlym roku kupimy kolczyki.
07 października 2013 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
Kolega do kolegi.-Stary,pozycz mi troche forsy,bo jestem zupelnie splukany!                                                                                     -Na co ty wydajesz te pieniadze?                                                                                                                                                   -Musze utrzymywac syna i dwie zony...                                                                                                                                          -Dwie zony?To ty jestes bigamista?                                                                                                                                                -Skadze,po prostu syn sie ozenil.                                                                                          
07 października 2013 21:21
kaziulek R

Kolega do kolegi.-Stary,pozycz mi troche forsy,bo jestem zupelnie splukany!                                                                                     -Na co ty wydajesz te pieniadze?                                                                                                                                                   -Musze utrzymywac syna i dwie zony...                                                                                                                                          -Dwie zony?To ty jestes bigamista?                                                                                                                                                -Skadze,po prostu syn sie ozenil.                                                                                          

......reszta w domysle? sorki, chyba cos zadzialalo z opoznieniem
07 października 2013 21:33
dawno się tak nie uśmiałam :)
07 października 2013 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
Rozmawiaja dwie kolezanki.-Moj narzeczony rozpowiada wszystkim swoim kolegom,ze zeni sie z najpiekniejsza dziewczyna na swiecie.-Naprawde?Nie mowilas,ze z toba juz zerwal.
07 października 2013 23:05 / 1 osobie podoba się ten post
kaziulek R

Samo zycie:)tylko o matko:)ja mam syna i kiedys pewnie synowa:)nie daj Boziu takiej sytuacji hihi:)))w sensie utrzymywania oczywiscie:)
08 października 2013 10:58 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

- Dlaczego ksiądz nie zapala papierosa po dobrym stosunku?
- Bo nie wypada palić przy dzieciach

...i tak oto "ksiądz" w krótkim czasie stał sie synonimem pedofila. Żałosne to. Dla jasności-sam definiuje sie jako agnostyk, ale mam wielki szacunek do tych ksieży , których poznałem.

Może miałem fart ?
08 października 2013 11:32 / 5 osobom podoba się ten post
Jedzie chłop wozem z koniem a przy ulicy stoi taka piękna panienka, prawie naga. Więc chłopina się zatrzymuje i pyta.
- Panienko a co Panienka tu taka nieubrana robi?
- a ja prosze Pana sprzedaję.
- A co Panienka sprzedaje?
- Sex, lody.
-A po ile ten sex?
- Po 50 zł.
- A lody ?
-Po 30 xł.
Chłopina zszedł z wozu , schował się za konia i za pazuchą coś tam liczy. W końcu przychodzi do Panieni i mói:
- Panienka taka biedna- to dla mnie poproszę ten sex, a dla konia loda!.

Miłego dnia