Wszystkie posty swoje można wykasować.Jest opcja usuń post.
Wszystkie posty swoje można wykasować.Jest opcja usuń post.
to ja chyba jestem blind ??? :)))
Wejdz na "edytuj" i tam jest "usuń post"
Ale edytować idzie tylko ostatni i usunąć, wczesniejszych się nie da.
Ale edytować idzie tylko ostatni i usunąć, wczesniejszych się nie da.
Ale się rozgadałaś :))))
Margaritko! Rozumiem, że chciałaś dać do zrozumienia, że mowa jest tylko srebrem, za to milczenie złotem....ha,ha,ha.
Otóż to Alinko :):):)
W tych pustych postach jest napisane więcej niż w niejednym na całą stronę. Masz naprawdę erudycyjny talent Margaritko:)
Witam
Też chcę się pochwalić.
Wytrwałam w postanowieniu moje kochane.Jestem po rozwodzie i jakoś się trzymam.To już siedem miesięcy jak odeszłam i postanowiłam zmienić swoje życie.Jest mi czasami bardzo ciężko ,bo muszę nauczyć się myśleć o sobie,nauczyć się troszczyć o siebie tak jak o innych.Nie myślałam ,że to takie trudne.Dlatego jak macie jakieś sprawdzone rady na ten temat ,to proszę ,pomóżcie.Wchodzę na różne strony związane z tym tematem,ale czasami nie wiem od czego zacząć.
Dyzio, zacznij od siebie:) Pomysl co sprawia Tobie przyjemnosc, a czego wczesniej zrobic nie moglas, bo cos tam w droge wchodzilo. I zrob to:) Ja ostatnio odkrylam wanne:):):) Ile my juz godzin razem spedzilysmy:) Ja, wanna z cieplutka woda i olejkami, gazeta i filizanka kawy... I to w bialy dzien:) Czyste szalenstwo;)
Witam
Też chcę się pochwalić.
Wytrwałam w postanowieniu moje kochane.Jestem po rozwodzie i jakoś się trzymam.To już siedem miesięcy jak odeszłam i postanowiłam zmienić swoje życie.Jest mi czasami bardzo ciężko ,bo muszę nauczyć się myśleć o sobie,nauczyć się troszczyć o siebie tak jak o innych.Nie myślałam ,że to takie trudne.Dlatego jak macie jakieś sprawdzone rady na ten temat ,to proszę ,pomóżcie.Wchodzę na różne strony związane z tym tematem,ale czasami nie wiem od czego zacząć.