Mnie pytano również o pogodę.
Mnie pytano również o pogodę.
o moje dzieci też mnie pytali.
Pilnuj imbiru bo się rozgotuje :)
Proszą o pzredstawienie się, opowiedziec coś o sobie, jakie zainteresowania, co w wolnym czasie... niektore firmy tylko proszą o pzretlumaczenie kilku polskich zdan na niemiecki. Mnie pytano o to co robilam na sniadanie, co zrobie na obiad... i pare zdan w stylu.. pojde na zakupy
a ja napisze troszke inaczej a to czeste pytanie z roznych agencji -odpowiadamy po niemiecku-dlaczego chce pracowac jako opiekunka w niemczech,,,,;-
a ja napisze troszke inaczej a to czeste pytanie z roznych agencji -odpowiadamy po niemiecku-dlaczego chce pracowac jako opiekunka w niemczech,,,,;-
Nie lubie weryfikcji języka prze telefon chociaz sobie radzę.Wole na żywo.Zagadam na śmierć:):)
A to pytanie jest głupie. I standardowe w rozmowach kwalifikacyjnych na różne stanowiska: od pani sprzątającej po menedżera.
Bo co można odpowiedzieć? Wiadomo ze pieniądze ale tego sie nie powie. Więc wymyślamy niestworzone rzeczy które nas motywują do wyjazdów byle o kasie nie powiedzieć.