Alutka, no bo glupio mi tak od razu zmieniac po tylu miesiacach stelle, scheiße. Jak pracowalam co 2 lub 3 dzien to taka kasa ok, ale skoro ta przyjacioleczka nie moze mnie juz zmieniac to taka kasa to o wiele za malo. OMG. Powaznie sie tez zastanawiam czy nie lepiej byloby mi gdzies w Hamburgu lub Berlinie jako Zimmermädchen czy cos takiego, normalnie po 8h dziennie.... . Teraz jak juz powiedzialam lekarzowi ze bede do lutego tylko i on powiedzial ze zajmnie sie ta sprawa, to nie moge znow krecic ze odchodze juz za miesiac ^^^^. Pozatym tak sie tu przyzwyczailam i boje sie nowej stelli . :( Tutaj babka spi bardzo duzo . a JAK trafi mi sie gorzej??? :((((
A najlepsze jest to , ze powiedzialam doktorowi babki ( ona ma tego samego, jednego lekarza juz 38 lat!! i on bardzo sie "wczuwa" ) , ze jestem do lutego , ale nie powiedzialam ze potem szukam czegos innego. On mysli ze tutaj wracam i dalej bede z babka siedziec. Dlatego zaproponowal Senioremheim na czas mojego wyjazdu. Boje sie ze to moze spowodowac kolejne zamieszanie ... .