Dyskusja przeniesiona tutaj. O.

Piękne to i prawdziwe. Ja mówię do swojego królu mój. :zakochana: A jednocześnie ryczeć mi się chce. Nasz Husky ma juz prawie 12 lat i .... nie wyobrażamy sobie tego ... (((
Żona pokazuje mężowi magazyn mody z najnowszymi modelami zimowymi .
- Chciałabym mieć takie futro .
Mąż -
To jedz Whiskas......
Moja Śnieżka, 3 i pół roku, zdjątka z dziś. Sorki, to pierwsze z lewej, sprzed ponad pół roku
Witaj w gronie psiarzy i kociarzy . Zdjęcie stare, nowe muszę zmniejszać a mi się nie chce . Załoga już bez jamnika ,dokazuje jednak dalej, powiększona o jednego kota .
najpierw obszczeka, obwącha, ale w bagażu podręcznym mam zawsze konserwę i żeby było śmieszniej, dla kotków:smiech3: a dla psów to woli polskie niż niemieckie. Kiedyś na olx znalazłem ogłoszenie , że ktoś odda psa...no i przywieźli, a dziewczynka mi dała Śnieżkę na ręce. Imienia nie zmienialiśmy,w metryce ma kolor sierści biszkoptowy
Witaj w gronie psiarzy i kociarzy . Zdjęcie stare, nowe muszę zmniejszać a mi się nie chce . Załoga już bez jamnika ,dokazuje jednak dalej, powiększona o jednego kota .
Też mam fioła na punkcie zwierzaków są po prostu kochane i kochają bezinteresownie:hihihi: bardzo lubię obserwować ich zachowania .Nie mogę słuchać o okrucieństwie a co dopiero oglądać .Każdy powinien reagować jeśli dzieje się krzywda.Bardzo dobrze że nagłaśnia się o tym w mediach a zwyrodnialce,psychole powinni dostawać jeszcze wyższe kary!!!.Czasem oglądam ciekawy program jak w Stanach działa pewna organizacja powołana do ochroony zwierząt .Są świetni tam nie ma gadki wchodzą,, z drzwiami "jak trzeba a i wyroki są znacznie większe i kary pieniężne .Znam kilka takich osób z mojego otoczenia(wielkich miłośników zwierząt:serce:) ,które nadałyby się do świetnie do poskromienia sadystycznych zapędów takich zwyrodnialców:boks1:musiałam się wygadac