bo miałem powód----nie macie innych tematów?Pozdrawiam i zamykam ten temat.
bo miałem powód----nie macie innych tematów?Pozdrawiam i zamykam ten temat.
A Ty po co mnie cytujesz??!!!!!!:palka:
To taki dziwny sposob na wyrazenie wspolczucia.
Ewita, bardzo mi przykro. Wiem, jak bardzo mozna sie przywiazac do pieska.
To jest moja Inka, czarna spanielka ( wcześniej miałam złotą,Tośkę) ,znajda ( nikt się po nią nie zgłosił mimo ogłoszeń i innych poszukiwań właściciela).Trafiła do nas jak miała ok.9 miesięcy....kochamy ją bardzo,ale jest to z pewnością ostatni nasz pies...szkodnik,psuja i kanapowiec ( z sypialni,na szczęście ją wyprowadziłam :-) Teraz ma 8 lat
To jest moja Inka, czarna spanielka ( wcześniej miałam złotą,Tośkę) ,znajda ( nikt się po nią nie zgłosił mimo ogłoszeń i innych poszukiwań właściciela).Trafiła do nas jak miała ok.9 miesięcy....kochamy ją bardzo,ale jest to z pewnością ostatni nasz pies...szkodnik,psuja i kanapowiec ( z sypialni,na szczęście ją wyprowadziłam :-) Teraz ma 8 lat
Słodziak :-) też mam psa i nie wyobrażam sobie, aby w domu nie było jakiegoś psiaka
Pies potrzebuje , takie moje zdanie, przede wszystkim sporo czasu ofiarowanego mu przez właściciela,a mnie nie ma przez 8 miesięcy w roku, mąż też pracuje i jeszcze ma parę innych spraw na głowie... łatwo tej mojej psinie nie jest.
Słodziak :-) też mam psa i nie wyobrażam sobie, aby w domu nie było jakiegoś psiaka
ok. chowajcie pieski kotki w domu ,ale ja wyraziłem swój pogląd.POzdrawiam .