18 września 2017 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
adamos60witam,co do zwierząt tzw. domowych mam inne zdanie,lubię je i bez fałszu ,ale kot czy pies nie mają miejsca w domu,owszem pomieszczenia do tego przeznaczone,ale nigdy w mieszkaniu,mogę też odwiedzić ,ale nie mieszkać z domownikami.Miałem kota ,psa teraz nie mam ,ale kiedy zrobię odpowiedni box z budą to napewno kupię.Trudno to moje zdanie.
Jeśli chodzi o psy rozmiarowo duże to zgadzam się,taki pies przede wszystkim w mieszkaniu się zwyczajnie męczy.Mały piesek czemu nie,pod warunkiem ,ze nie jest rozpuszczony do granic,nauczony czystości, umie byc sam i nczego w tym czasie nie zdemolować:)Naszego Yogisia ,który od szczeniaka chowany jest na dworze zabieramy do domu na noc ,jak są mrozy pow.- 10,albo jak jest burza bo się bardzo boi..Ma swój kocyk wielkości boiska i na nim zalega.Ale zdarza mu się wskoczyć na narożnik jak nie widzimy,wie że nie wolno a jednak to robi.A pies dorosły 7,5 roku ma.
Koty toleruję ale za nimi nie przepadam jakoś.Może dlatego ,że w domu rodzinnym zawsze były tylko psy.