Ivanilka a nie mogą Tobie podesłać,paczka 20zł,bąbelkowa jeszcze taniej idzie 2 dni.
Ivanilka a nie mogą Tobie podesłać,paczka 20zł,bąbelkowa jeszcze taniej idzie 2 dni.
Podeślą jak już wypalę :):)
Tak czytam i czytam i zastanawiam się nad zakupem,
głownie dlatego że jestem wychowana na Zefirach, kto jeszcze pamięta,
twraz mentole sa drogie. Brakuje mi tego samaku.
Studiowałam strony, ale nie znalazłam, Ivanilka Ty palisz dość dużo,
ile mniej wiecej wynosi miesieczny koszt palenia tego cuda?
Oczywiscie bez zakupu urzadzenia.
Ja zastanawiam się nad tym:
http://e-papieros.shop.pl/e-papierosy/28-zestaw-vision-ego-3.html
Co myślicie, a może ktoś ma?
Ja miałam Vision Ego,ale nie byłam zachwycona.Bardzo szybko się wyeksploatował. Natomiast teraz mam Vision Spinner i jak narazie działa bez zarzutów. Jeśli mogę Ci coś polecić to wybieraj raczej baterie z większą mocą niz 1100 mAh.Chodzi o to,że jak grzałka się już trochę przepali to i dym już leci słabszy. Ten zestaw ,który wypatrzyłaś jest w dobrej cenie i najważniejsze,ze są dwie baterie.Jeśli jesteś początkująca i nie wiesz czy będziesz wogóle palić e-papierosa to jest dobry wybór :)
Znalazłam fajny zestaw,zobacz ten: http://allegro.pl/2x-e-papieros-ego-ce8-v3-1500mah-mega-gratisy-i4198017630.html
Podziwiam,pare lat temu,jak jeszcze pracowałam w szpitalu miałam dostęp do leków za darmo,a taki królik doświadczalny ze mnie był,ziarłam wszystko żeby zerwać z nałogiem,tylko w ciąży nie paliłam,no ale ile można mieć dzieci,to wolałam eksperymenty.Na Zybanie nie paliłam 2 miesiące,przytyłam 5 kg,reszta nie działała,nie paliłam po 2-3dni i recydywa,mało tego cały czas myślałam o fajce.Ale pewnie z psychiką mam coś,bo teraz na e-szlugu luzik,mogę i cały dzień nie ciągnąć.Wydaje mi się że sukces polega na tym aby uwierzyć i oczywiście chcieć,a ja chyba lubie palić,i niech tak zostanie,ale za Ciebie trzymam kciuki.
Tak jak Ty również w ciąży nie paliłam,Zyban też przerabiałam ,niezły jest,ale po bodajże pół roku znowu zaczęłam jarać.Żadne inne cuda-wianki nie działały,chociaz nigdy dużo nie paliłam,w porywach 15 papierosów dziennie,ale musiałam zapalić.Teraz mam nadzieję,że pozbęde się jakoś tego nałogu,a raczej zastąpię mniej szkodliwym:)Dzięki za informacje o e-papierosach,bo ja zielona jak cebulka na wiosnę.Teraz się gubię w modelach,które mogłabym zakupić,jak mi e-palenie z jednorazowego papierosa do gustu przypadnie.
Tinka,
to nas juz dwie.
Ja tez zieloniutka, na razie zbieram info.
Piszesz o jakiejś jednorazówce.
Skąd masz, gdzies zamówiłas? Za ile?
http://allegro.pl/2x-e-papieros-ego-ce8-v3-1500mah-mega-gratisy-i4198017630.html
Scarlet zobacz ten zestaw,liquidy tez mozna kupić na allegro.
Może się skuszę, wygląda zachęcajaco.
Ile ml liquidu potrzeba na m-c, przy normalnym paleniu? Palę niecałą paczkę dziennie.
Sorrki, jestem upierdliwa , ale dopiero poczatkuję, a lubię problem rozebrać na części.
Mnie idzie 100 ml na miesiąc,ale je ciągnę prawie bez przerwy :):)
Ło matko...100 ml, 120 ml... Kurde, a mi idzie może 30 na miesiąc:D
Ociagasz sie kochana w blogu brak nowego posta:):)co to ma byc?:)