Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

05 października 2016 19:19
Geronimo-,
05 października 2016 20:08 / 4 osobom podoba się ten post
Alutka1

-kawa tylko z papierosem :-)
-sól musi byc, bo żadne ziółka jej nie zastąpią :-)
Poza tym uwielbiam niezdrowe żarcie, półprodukty, które ułatwiaja pracę w kuchni, nie uprawiam sportów,na spacery to tylko autem, na urlopie używam alkoholi, bo mnie na zyciu nie zależy hehehehhe mogę żyć i 150 lat :lol3:

Podoba mi sie bardzo Twoje podejście... Nie wyrzekam się niczego dopóki nie wiem czym to tu jest ... Sól jest bardzo potrzebnym w organiźmie znacznikiem i ma działanie dezynfekujace, i żadne ziółka jej nie zastąpią ... Niewątpliwie soli nadużywamy .., ale ja nie chodzę po żarcie do sklepu z butami to niech mój organizm robi co do niego należy bo ja swoje robię... Nie piję żeby mój organizm nie zwalił na mnie, że był nietrzeźwy i nie wiedział co robi...  To tyle ... ))))
21 października 2016 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
Wisienko, od killu m-cy pale e-cygaretki o smaku czeresniowym, bez nikotny!!! Inne rowniez, firmy Vogel. ciezko je zdobyc, ewentulnie przez internetowe zamowienia.

Smask cudny, zapach lepszy od Miss Dior - Buget /lub poidobnie/
21 października 2016 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
kika1

Wisienko, od killu m-cy pale e-cygaretki o smaku czeresniowym, bez nikotny!!! Inne rowniez, firmy Vogel. ciezko je zdobyc, ewentulnie przez internetowe zamowienia.

Smask cudny, zapach lepszy od Miss Dior - Buget /lub poidobnie/

Przykro mi Kiko,ale przez net już nie zamówisz żadnych liquidów,żadnych grzałek,żadnych baterii,nic....wesła ustawa zakazująca sprzedazy w sieci,żeby uniemozliwic zakup e-papierosow przez nieletnich. 
Swoją drogą też palę bez nikotyny o zapachu lodowym.
21 października 2016 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Przykro mi Kiko,ale przez net już nie zamówisz żadnych liquidów,żadnych grzałek,żadnych baterii,nic....wesła ustawa zakazująca sprzedazy w sieci,żeby uniemozliwic zakup e-papierosow przez nieletnich. 

Wg mnie czeresniowy niezwykly a lodowy musi byc czyms super, pytanie tylko jaki smak i ile i gdzie trzeba zamiawiac!!!
21 października 2016 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

:(((
21 października 2016 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

:(((

Trzeba zu fuss iść do sklepu z e-fajkami i kupić na żywca,niestety laba się skończyła. Nie zapomnij wziąc ze sobą dowodu osobistego,bo teraz pełnoletność sprawdzają.
21 października 2016 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Wg mnie czeresniowy niezwykly a lodowy musi byc czyms super, pytanie tylko jaki smak i ile i gdzie trzeba zamiawiac!!!

Ivanilio - gdzies tam w necie ... przeczytalam, ze kobiety lubiace  Vanilie w bukiecie perfum,  sa kochane przez mezczyzn...
Potwierdzasz???
21 października 2016 20:25 / 3 osobom podoba się ten post
kika1

Ivanilio - gdzies tam w necie ... przeczytalam, ze kobiety lubiace  Vanilie w bukiecie perfum,  sa kochane przez mezczyzn...
Potwierdzasz???

Chyba tak,ale tylko tych najbrzydszych
21 października 2016 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Trzeba zu fuss iść do sklepu z e-fajkami i kupić na żywca,niestety laba się skończyła. Nie zapomnij wziąc ze sobą dowodu osobistego,bo teraz pełnoletność sprawdzają.

W mojej miejscowosci , nie ma takiej mozliwosci:(
Mam nadzieje, ze jedna fiolka wystarczy na takie sobie pykanie, przynajmniej na trzy, cztery m-ce:)))
21 października 2016 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chyba tak,ale tylko tych najbrzydszych :-)

#Cudne poczucie humoru masz,  ktore jest lepsze od najlepszych perfum!!!
10 listopada 2016 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
Koleżanki i Koledzy, proszę o poradę jakiego e - papierosa kupić ile grzałek do niego żeby starczyło na 2 miesiące....??? W DE nie mam możliwości dokupienia grzałki. Jestem na wsi i takich sklepów tam po prostu nie ma.
10 listopada 2016 09:38 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Koleżanki i Koledzy, proszę o poradę jakiego e - papierosa kupić ile grzałek do niego żeby starczyło na 2 miesiące....??? W DE nie mam możliwości dokupienia grzałki. Jestem na wsi i takich sklepów tam po prostu nie ma.

Już teraz nie kupisz przez internet  wiec najlepiej idż do sklepu i tam ci doradzą,dadzą pociągnąć,dobierzesz smaki,bo to już idywidualna sprawa. Ja na 3 miesiace zabieram z sobą ponad litr liquidu, liczę że grzałka starcza na tydzień, mam 2 ładowarki,4 baterie i dwa atomizery. 
10 listopada 2016 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Już teraz nie kupisz przez internet  wiec najlepiej idż do sklepu i tam ci doradzą,dadzą pociągnąć,dobierzesz smaki,bo to już idywidualna sprawa. Ja na 3 miesiace zabieram z sobą ponad litr liquidu, liczę że grzałka starcza na tydzień, mam 2 ładowarki,4 baterie i dwa atomizery. 

Dzięki Ivanilko, a czy ten liquid to masz w tych małych buteleczka czy w jakimś większym opakowaniu ? Jedna ładowarka nie wystarczy ??
10 listopada 2016 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Dzięki Ivanilko, a czy ten liquid to masz w tych małych buteleczka czy w jakimś większym opakowaniu ? Jedna ładowarka nie wystarczy ??

Ja kupuję sama komponenty na liquid i sama go robię,wychodzi taniej niż na małe buteleczki. Jeśli chodzi o ładowarkę to jeśli ci się spali na wyjeżdzie palić nie będziesz. Ładowarka to koszt 6 zł,nie warto oszczędzać.