24 października 2012 09:57
Jak na razie dostałam tylko TO, ale nic nie odesłałam.żadnej innej umowy nie mam jeszcze, podejrzewam że będzie jak się zgodzę na zlecenie i też nie wiem na co zwrócić uwagę:(
Dotyczy wzajemnych praw i obowiązków wchodzących w życie z dniem ………………………….., pomiędzy:
............................................................................................................................................
a
kandydatem
Imię i nazwisko: PESEL
Adres zamieszkania:
Tel. Kontaktowy: e-mail:
Oświadczenie firmy:
1.Firma .............................................................zobowiązuje się do dołożenia wszelkich starań
do znalezienia oferty pracy zgodnej z oczekiwaniami oraz predyspozycjami kandydata w terminie deklarowanym przez kandydata.
2. Firma.................................. poszukuje dla kandydata pracy od momentu otrzymania kompletu wypełnionych przeze mnie dokumentów. Przedstawienie oferty pracy i jej akceptacja następują w trakcie rozmowy telefonicznej.
Oświadczenia kandydata:
1. Oświadczam, iż zgłaszam swoją kandydaturę do pracy w firmie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. i tym samym biorę udział w procesie rekrutacji na poniższych zasadach.
2. Oświadczam, iż nie jestem związany żadną umową z inną Agencją Pracy oraz nie prowadzę działalności konkurencyjnej.
4. Po zaakceptowaniu przeze mnie oferty pracy, nie mogę jej odrzucić bez podania na piśmie ważnego powodu wraz z udokumentowanym uzasadnieniem.
5. Oświadczam, iż nie mam żadnych chorób, które uniemożliwiają mi podjęcie i wykonywanie pracy lub stanowią przeszkodę w prawidłowym wykonywaniu obowiązków w ramach pomocy osobom starszym.
6. Jestem osobą palącą:
7. Deklaruję, iż w trakcie pobytu w miejscu pracy nie będę spożywała alkoholu ani żadnych innych środków odurzających.
8. Deklaruję, iż chcę wyjechać do pracy z firmą ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:
NA JAK DŁUGO (od daty wyjazdu): .......................................
OD (od kiedy może wyjechać): ...................... DO (termin powrotu do domu): ..........................
Kandydat traktuje deklarowany termin jako wiążący termin wyjazdu do pracy i pozostawania w miejscu pracy.
9.Posiadam: ( w kółku proszę zaznaczyć wybraną odpowiedź)
- wykształcenie medyczne TAK/NIE
- czynne prawo jazdy i jeżdżę samochodem TAK/NIE
- kurs opieki TAK/NIE
- kurs pierwszej pomocy TAK/NIE
- kurs siostry PCK TAK/NIE
10.Zgadzam się na podjęcie opieki nad pacjentem:
z problemami ruchowymi – wózek inwalidzki TAK/NIE po wylewie TAK/NIE
z Alzheimerem TAK/NIE z nowotworem TAK/NIE
z Demencją starczą TAK/NIE cewnikowanym TAK/NIE
z Parkinsonem TAK/NIE dwiema osobami do opieki TAK/NIE
z pampersami TAK/NIE z drugą osobą w gospodarstwie domowym, ale nie do opieki TAK/NIE
z inkontynencją – wkładki TAK/NIE posiadającym zwierzęta domowe TAK/NIE
Mam inne wymagania odnoście stanu pacjenta, jego płci itp. TAK/NIE
Jeśli TAK, proszę napisać jakie:..................................................................................................................
Proszę pamiętać, że zaznaczenie opcji TAK wiąże się z ograniczeniem ilości ofert dla Pani/Pana.
12. Proces pozyskiwania klientów przez ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,. wiąże się
z nakładami finansowymi i stanowi dobro firmy. Zarówno w trakcie trwania jak i po ustaniu stosunku pracy, obowiązuje Pracownika tj. niżej podpisanego kandydata zakaz przekazywania informacji o klientach osobom trzecim oraz wykorzystanie ich do własnych celów.
13. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osób osobowych i zdjęć zawartych
w dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb rekrutacyjnych firmy..................................., zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych.
(Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 z pózn. zm.)
14.. W przypadku naruszenia któregokolwiek z postanowień powyższych podpunktów oraz udzielenia informacji niezgodnych z prawdą, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ma prawo wyciągnąć konsekwencje oraz obciążyć mnie jako Kandydata/Pracownika karą umowną w wysokości 1000 (tysiąc) złotych
za każdy przypadek naruszenia.
15. W sprawach nie uregulowanych niniejszą umową obowiązują przepisy Kodeksu Cywilnego.
Podpis Kandydata Podpis przedstawiciela firmy
………………………………………. ……………………………………………