Umowy o pracę i kontrakty

04 maja 2013 09:20
Dostałam Umowe in blanco, do podpisu co mam robic?
04 maja 2013 09:22
Orchidea

Dostałam Umowe in blanco, do podpisu co mam robic?

a przepraszam czemu in blanco???/
04 maja 2013 09:25
Niem wiem włsnie, ????? bez daty rozpoczecia, bez pieczatki mam podpisac, a nie wpisywac dat!! moja mam nie podpisywac, bo słuzy tylko do poczytania.
04 maja 2013 09:28
To umowa zlecenie jest, jeszcze mi nie przedstawiono oferty pracy, tylko posłano mi tą Umowe..
04 maja 2013 09:28
coz to za firma ze takie umowy daje do podpisania?
ja osobiscie bym nie podpisala.....
dostaje zawsze umowe poczta do domku wraz z ubezp czytelna do podpisania i odeslania wiem ze niektore firmy przysylaja umowy kurierem.....
ale in blanco .....to dla mnie nowosc
04 maja 2013 09:30
Naprawde in blanco ! bez dat, bez pieczatki, tylko nazwa Firmy, są tez kwoty brutto, z których nie jestem zadowolona. medwork
04 maja 2013 09:35
Orchidea

Naprawde in blanco ! bez dat, bez pieczatki, tylko nazwa Firmy, są tez kwoty brutto, z których nie jestem zadowolona. medwork

zastanowilabym sie bardzo powaznie nad wspolpraca z taka firma......
04 maja 2013 09:36
Ja też tak myslę i dam sobie spokój.
04 maja 2013 09:37
Ja bym nie podpisała . Dostaję umowę najpierw mailem , żeby spokojnie poczytać , potem kurierem , są daty rozpoczęcia i zakończenia zlecenia , sposób naliczania wynagrodzenia , wszelkie dane wyjazdu itd . Wtedy dopiero sprawdzam przy kurierze jeszcze raz te istotne dane i podpisuję .Jestem z ta firma czwarty raz i wszystko do tej pory się zgadza .
04 maja 2013 09:39
mozah aM

Ja bym nie podpisała . Dostaję umowę najpierw mailem , żeby spokojnie poczytać , potem kurierem , są daty rozpoczęcia i zakończenia zlecenia , sposób naliczania wynagrodzenia , wszelkie dane wyjazdu itd . Wtedy dopiero sprawdzam przy kurierze jeszcze raz te istotne dane i podpisuję .Jestem z ta firma czwarty raz i wszystko do tej pory się zgadza .

i tak wlasnie powinno byc a nie in blanco.....
04 maja 2013 09:41
Mozah to dlaczego mnie takie cos posłali?...czy Ja mam pecha?.
04 maja 2013 09:42
dzisiaj miałam Umowe w skrzynce.
04 maja 2013 09:44
Orchidea

dzisiaj miałam Umowe w skrzynce.

nie podpisuj jest tyle roznych firm z ktorymi mozna nawiazc wspolprace....
pech.....nie wiem raczej nieczyste zagrywki agencji.......
04 maja 2013 09:49
Dziękuje Magdalenko, że mi doradzasz, i wspierasz, jest mi to bardzo potrzebne teraz..
04 maja 2013 09:54
Orchidea nie podpisuj takiego badziewia,tym bardziej,że to umoawa zlecenie.W razie nie dopełnienia jej przez firmę musisz zakładać sprawę cywilną(koszta).