Dajcie spokój! :moderator1:
Dajcie spokój! :moderator1:
Może i lepiej jak bedzie zimno to i uszanke od ciebie pozyczę. Bo to twoj narodowy stroj . Pusta stara babo, bo juz innego okreslenia nie mogę użyć. Pamięć cie zawodzi ? Lubisz ploty to pleć, dalej pleć.
Chyba ten oszust przewiozł cie dobrze ,że zapomniec nie możesz. Na policje idz .
.
Hej maślanko chodząca, starucho wstrętna, nie licz na uszatkę moją, moja futrzana, elegancka. Tobie taka nie pasuje. Ty w tej roboczej w komplecie z kufajką dobrze wyglądasz.
Smród lubisz robić. Ciekawa jestem czy twoja rodzina wie jaka ty wredna małpa jesteś. Wybieram sie w maju do Żagania. Odwiedze Ciebie, bo to blisko.Wiem gdzie mieszkasz. Myslę że znana jesteś w okolicy.
Powinnas się bardzo wstydzic, bo to ty pisałaś na forum jakie wielkie perspektywy przed toba i panem R. Kontakty w Szwajcarii mieliście niby mieć. Tylko kto mądry to takich naciagaczy unika. Nie twórz tutaj obrazu pomocnej duszy bo prawda jest inna. Masz teraz małą wnuczkę, pokaż że babcia uczciwą i porzadną kobieta jest. Maślanko odwiedzę Ciebie i nie będzie to miła wizyta.
jezeli o mnie chodzi to sosnowskiego nieznam prywatnie byl dla mnie tylko posrednikiem pracy pracujac tyle lat nienatknelam sie jeszcze na takie oszustwo to uspilo moja czujnosc niezagladalam rowniez na forum a to byl blad ktory sie wiecej niepowtorzy .oczywiscie niezamierzam tego tak zostawic mam twarde dowody przeciwko jemu
HA!własnie mi kolezanka na skypie opowiada o dzisiejszym "wystawnym"obiedzie- 2 malutkie ziemniaki +liśc sałaty/gotuje oczywiscie podopieczna i ona robi zakupy/.Ona jest z agencji pani I.K.,na zastepstwie.W kazdej umowie agencyjnej jest napisane -z wyżywieniem,ale czy to jest wyżywienie????Raczej kuracja odchudzajaca!
Moze to jakies gospodarstwo ekologiczne...Jutro bedzie burak i pol jajka. Ciesz sie bo ludzie placa po 3500zl za turnus takich wczasow odchudzajacych w Polsce.
a dlaczego ja mam byc winna ja pracowalam uczciwie bo zawsze tak robie.pisze bo chce ostrzec inne opiekunki tak nalezy robic i kazdy powinien tak robic tu niejest miejsce na szczegoly