Założyłem nowy temnat, bo historia mną wstrząsnęła, ale wpisałaś ją w niewłaściwym miejscu. Moderator.
Witam wszystkich-jestem tutaj nowa chodź nie od dzisiaj zaglądam na wasze forum,Właśnie wróciłam z Niemiec i chcę przestrzec wszystkie opiekunki,które pracują przez pośredniczki-tu właśnie opiszę pośredniczkę,która była opiekunką,wyszła za mąż za Niemca,a teraz żeruje na polskich opiekunkach.Jedna z dziewczyn,którą znalazła do opieki nad starszą panią pracowała w tym samym czasie co ja i gdy zobaczyłam jakie warunki ma ta dziewczyna to postanowiłam,że ta nieuczciwa pośredniczka musi być przedstawiona,żeby następne dziewczyny nie dały się nabrać i oszukać! Pani którą się trzeba opiekować mieszka z córką,wnuczką i ich rodzinami,niby w samodzielnym mieszkaniu,ale córka robi naloty,zagląda do garnków,lodówki i wogóle sprawdza wszystko z ironicznym uśmiechem,a babcia-najgorszy obraz sknerstwa i podłości-wszystkie opiekunki głodują conajmniej przez pierwszy tydzień-dopóki nie zdecydują się kłocić,a trafiają się takie które są głodne przez cały czas,albo jedzą po kryjomu,jest nawet jedna która przyjeżdża ze swoją wałówą bo wogóle nie zna niemieckiego(ta dopiero psuje stellę)pokój opiekunki jest regularnie odwiedzany przez babkę-nie ma klucza,która "podbiera"różne rzeczy,prysznic jest w piwnicy przez którą przechodzi się na tyły domu-bez drzwi!!!opiekunka ma problem się wykąpać-z uwagi na to jak liczna jest tam rodzina,która przechodzi tamtędy do ogródka,a wszystko to jeszcze nic bo "PANI"pośredniczka nie odbiera telefonów,nie odpisuje na smsy,a z wypłatą przysyła męża Niemca,który ma głęboko gdzieś co chce przekazać opiekunka.Ta dziewczyna czekała cały miesiąc na "interwencję"p.pośredniczki,żeby otrzymywać 50!!!Euro na zakupy!!!! a teraz ,żeby tej "PaniPośredniczce"ukrócić trochę ten chamski proceder podaję trochę Faktów:
Pośredniczka nazywa się Andżelika,"babcia"nazywa się Frau Agnes a wszystko dzieje się w HOMBURG-ERBACH-ul.Eischeckstrasse -nie znam numeru ale myślę że to wystarczy i nie dacie się nabrać na piękne opisy jakie ta pośredniczka roztacza żeby znaleźć kolejną naiwną,pozdrawiam wszystkie opiekunki w domu i za granicą.