W moim wsio-miasteczku może i sa piękne widoki ale mi się już przejadły.
W moim wsio-miasteczku może i sa piękne widoki ale mi się już przejadły.
Bo pewnie zbyt długo tam jesteś, a co za dużo to niezdrowo.
Ale to nie jest najpiekniejszy widok twojego miasta jak wymieniasz butle ha ha no chyba ze ta "dobra dusza" tak ci w oko wpadła hihi
Najpiekniejszy widok w mojej wsi w PL to Dworek Osiecki-kiedys dom włąsciciela wioski,dziś hotel i miejsdce gdzie odbywaja się co roku plenery malarskie,na które zjezdżaąa ludziska z całego świata http://www.dworekosiecki.pl/ No i oczywiście nr 1 to jezioro Jamno-trzecie największe w zachodniomorskim:)
O widokach w moim rodzinnym miescie Wrocławiu nie będe pisać,cały jest ładny:)No i od tego mamy Romankę:)
Kasiu! Romanki właśnie nie mamy i w tym sęk. Ma usunięte konto. Nie wiem za co ale się nie zgadzam tylko nie wiem czy moja zgoda lub niezgoda coś tutaj pomoże. Przepraszam, że tutaj Ci to wrzuciłam ale być może tego nie zauważyłaś. Może też napiszesz coś Moderatorowi aby zmienił zdanie i przywrócił Romanę.
I jeszcze nasz "domek" , Swornegacie i Charzykowy :)))
Jako ostatni miałby być filmik z dziwnego miejsca, ale nie wiem czy wejdzie :)
Wspomnienie z wakacji dla Emi...
O tym opowiadałam Wam we Wrocławiu...
Po kolei lecą Dom do góry nogami, kolejka do niego, wnętrze, bunkier z fragmentem salki inscenizacyjnej, najdłuższa deska i widok na jezioro Funka...
A kiedy ty byłaś w Szymbarku
Pierwsza seria zdjęć z 2009r, druga rok poźniejsza :) Dawno, moje dzieci zdążyły się zmienić, ja postarzeć... Ale wspomnienia są młode :)