Sorki ale nic nie wiem na ten temat to juz raczej znimi rozmawiaj pewno powinnas dostac odpowidz na twoje pytanie !!! Moze ktoras z kolezanek bedzie w stanie ci odpowiedziec na to pytanie powodzenia:))))
Sorki ale nic nie wiem na ten temat to juz raczej znimi rozmawiaj pewno powinnas dostac odpowidz na twoje pytanie !!! Moze ktoras z kolezanek bedzie w stanie ci odpowiedziec na to pytanie powodzenia:))))
Ja też jechałam z Gowork i dostałam te obiecane 300 zł. Na początku podałam inną dostępność bo miałam ważne wydarzenie...wesele bratanka ale przez różne problemy rodzinne zdecydowałam się nie wybierać na tą uroczystość...koniec końców wyjechałam wcześniej niż zamierzałam. I te pieniądze dostałam...
nie chce poddawac w watpliwosc twoich slow,ale jedyny wpis na tym portalu,to wlasnie o tym,ze dostalas obiecana kase....ani profil nieuzupelniony,ani nic..zadnego innego wpisu,mam wierzyc na slowo?
Moja koleżanka nie bierze udziału forach i niespecjalnie interesuje się internetem.Jest w innym przedziale wiekowym modusiu <3 . Nie jestem jej adwokatem broń boże, ale piszę o czymś w czym pośrednio miałam udział jako wsparcie psychiczne.
Dlatego Polnetko <3 musze usunąć Twojego poprzedniego posta. Opinia ma wtedy sens i wartość jak jest napisana "z pierwszej ręki" i opiera się na doświadczeniach autora. Im więcej "pośredników" pomiędzy sytuacją faktyczną a przekazem finalnym, tym przekaz ów jest bardziej zniekształcony. Mam nadzieję że rozumiesz co mam na myśli. Moderator
Jak chcesz modusiu. Sama zanosiłam koleżance papiery do Goworka i widziałam te panie, bo siedziba jest we Wrocławiu.Rozmawiałam też z nimi.Szukałam numeru na takxi w DE i wsyłałam smsem, codziennie rozmawiałam z nią po pół godziny przez krótki pobyt jak tam była.Mnie tam wszystko jedno.Ja tam nie pracuje i nie mam zamiaru.Jak się ktoś kolejny "nadzieje", to będzie miał pecha. Ot modzie, takie efekty za szczerość i chęć pomocy innym.Gdybym napisała,że to mnie się przytrafiło, wszystko byłoby OK :-/
Napiszę w ten sposób: Fakty tak, plotki nie! Moderator
Jak chcesz modusiu. Sama zanosiłam koleżance papiery do Goworka i widziałam te panie, bo siedziba jest we Wrocławiu.Rozmawiałam też z nimi.Szukałam numeru na takxi w DE i wsyłałam smsem, codziennie rozmawiałam z nią po pół godziny przez krótki pobyt jak tam była.Mnie tam wszystko jedno.Ja tam nie pracuje i nie mam zamiaru.Jak się ktoś kolejny "nadzieje", to będzie miał pecha. Ot modzie, takie efekty za szczerość i chęć pomocy innym.Gdybym napisała,że to mnie się przytrafiło, wszystko byłoby OK :-/
Napiszę w ten sposób: Fakty tak, plotki nie! Moderator
Ja też jeżdźę z firmą GoWork i też nie dostałam za pierwszy szybki wyjazd 300 zł , teraz mają zapłacić 600 zł , ciekawe czy będą na koncie , a i za święta nie zapłacili .Proszę mi napisać czy dieta w firmie jest zmienna , bo i jej nie płacą tyle co jest w umowie , zawsze jest mniej , tak wychodzi jak by brapi podatek od diety .
"wpływa też na wzrost użycia wulgaryzmów " :D :D
Dzieki za opinie. A sztella ??? Tak jak w opisie ?? :) Wyplata na czas ?
Wulgaryzmy raczej z niczym nie pomogą, jedynie mogą zaszkodzić.
Nie wiem jakie miałąś tam przychody ale ja póki co byłam z nimi dwa razy potem jeździłam z inną a teraz zdecydowałam się jechać znowu z GoWork bo nigdy nie mialam większych problemów. Wypłata na czas, wyjazd zorganizowany poprawnie, na zlecenie dojechałam przez przeszkód, miałam cały czas kontakt z moim koordynatorem ogólnie bez większych jakiś problemów.
Jak wyjeżdża sie z małymi firmami to dopiero jest cyrk, możesz mi wierzyć.
Ogólnie myślę, że nie ma co czytać takich rozżalonych komentarzy bo często jedynie złość przez nie przemawia. A według mnie to nie jest potwierdzenie tego czy firma jest dobra czy też nie. Więc warto zadzwonić i samemu się przekonać jak jest.
Ja jeżdżę z małą firmą i jakoś mi nikt cyrku nie zafundował. A szkoda, bo dzieci małe to i spodobałoby im się. Więc jakoś nie mogę Ci wierzyć.
Pisz lepiej na temat swojej firmy, a te małe zostaw do oceny tym, którzy w nich pracują.
I nie rozumiem co mają składki na Zus i fundusz pracy, o których piszesz w poprzednim poście do premii świątecznych i premii za wyjazd w ekspresowym tempie,
o których pisała Czango? Może jak już pisać te peany uwielbienia to robić to z sensem????
Ja oczywiście nie chce generalizować, że wszytskie małe firmy są złe ani, że wszytskie duże firmy są dobre. Ale jakoś jak jadę z większą firmą jak GoWork która jest od tylu lat na rynku mam większe zufanie bo wiem, że oni mają duże doświadczenie w organizowanych wyjazdów i wszytsko sprawnie idzie.
Ja oczywiście nie chce generalizować, że wszytskie małe firmy są złe ani, że wszytskie duże firmy są dobre. Ale jakoś jak jadę z większą firmą jak GoWork która jest od tylu lat na rynku mam większe zufanie bo wiem, że oni mają duże doświadczenie w organizowanych wyjazdów i wszytsko sprawnie idzie.