Ja jestem nowa na tym forum, byłam z na razie na jednym wyjeździe z goworkiem. Firmę oceniam dobrze, szybko mi zorganizowali wyjazd, podopieczny trafił mi się "zgodny z opisem". Ogólnie wszystko było dobrze, na pewno zdecyduję się na kolejny wyjazd.
Ja jestem nowa na tym forum, byłam z na razie na jednym wyjeździe z goworkiem. Firmę oceniam dobrze, szybko mi zorganizowali wyjazd, podopieczny trafił mi się "zgodny z opisem". Ogólnie wszystko było dobrze, na pewno zdecyduję się na kolejny wyjazd.
..I tak mariolkaB ........opisala Nam....... ,a moze sie mylę ?kto wie? . :),Godzina 17.00 minęła.:)
..I tak mariolkaB ........opisala Nam....... ,a moze sie mylę ?kto wie? . :),Godzina 17.00 minęła.:)
Jak przyciśnie zapotrzebowanie, to do północy tak mogą:)
W domu tez mozna lekcje odrobić:)
Chyba się nie mylisz :)))
Właśnie czytałam sąsiednie forum, też się zarejestrowała, 1 pochwalny post dla Goworka .....i migiem znikła !!
Tutaj nowy temat założyła z aluzjo-sugestiami o tajemniczej i pomocnej pani Ani-czyżby z biura?;) No i sprytne sugerowanie, że ona by słałą zmienniczkę kciała, a nuż się któraś w te pędy do firmy zgłosi?;))
Rozumiem że nie wolno mieć opinii odmiennej od reszty? Przepraszam więcej tak nie zrobię. Będę pisać źle o firmie nawet jeśli było w porządku. Nigdy nie powiedziałam że firma jest ach i och, mówię że w przypadku mojego wyjazdu wszystko było w porządku. Być może nie dostrzegam niektórych rzeczy z powodu braku doświadczenia ale w takim wypadku zamiast na mnie najeżdżać, pomóżcie mi i powiedzcie na co mam zwracać uwagę. Po to własnie chyba jest te forum...