Też czytałam własnie o tym błonniku ,że jest tez świetnym oczyszczaczem organizmu z róznych toksyn.I jak tylko wróce to sobie zamówie.Ania Kulka zamawia przez internet i ma sprawdzonego dostawcę.
Też czytałam własnie o tym błonniku ,że jest tez świetnym oczyszczaczem organizmu z róznych toksyn.I jak tylko wróce to sobie zamówie.Ania Kulka zamawia przez internet i ma sprawdzonego dostawcę.
Własnie od Kulki cynk dostałam.Kupiłam tu w sklepie ze zdrową żywnoscią i muszę powiedzieć,że rewelka.
A mogłabys zdradzić namiar na tego dostawcę?
Własnie od Kulki cynk dostałam.Kupiłam tu w sklepie ze zdrową żywnoscią i muszę powiedzieć,że rewelka.
Ja z czystym sumieniem moge odradzic kupowanie zielonej kawy tyle kasy a efekt tylko 1kg tozto szok!!!!!!!! nie ma co trzeba inny sposob na zbicie kilogramow znalesc !!!!! A Słyszałam o diecie białkowej ale jakos nie mam ochoty na jajkach w wiekszosci no chyba ze w innej sytuacji niz jedzenie hehehehehe:)))))))))))))
mamuela , a słyszałas o diecie NŻT
Nie Żryj Tyle
:)) nie gniewaj się, wiem ,ze ciężko ją zastosować. Tez tak miałąm.Prawie rok temu zrzuciłąm 10 kg, i na szczescie udaje mi sie utrzymac te wage
czasem cos pprzybiore, ale potem wracam do niormy. :))
mamuela , a słyszałas o diecie NŻT
Nie Żryj Tyle
:)) nie gniewaj się, wiem ,ze ciężko ją zastosować. Tez tak miałąm.Prawie rok temu zrzuciłąm 10 kg, i na szczescie udaje mi sie utrzymac te wage
czasem cos pprzybiore, ale potem wracam do niormy. :))
Muszę Ci powiedzieć,że z tym NZT nie jest do końca prawda. Swego czasu zastosowałam dietę,ale wcale się nie głodziłam.Przestałam poprosru łączyć niektóre produkty i tym sposobem też schudłam 10 kilo.Przy tym nie znałam uczucia głodu.
Jadłam wszystko,słodycze oczywiście też,ale tylko w niedzielę,za to do bólu. Wcale się nie ważyłam,ale jak przyszło lato to okazało się ,ze wszystkie ciuchy są na mnie za duże ;).Potem oczywiście przytyłam trochę bo zarzuciłam dietę,ale zamierzam do niej wrócić,no chyba że trafię na przymusowe odchudzanie :):)