01 lipca 2016 10:02 / 3 osobom podoba się ten post
pytajkaDziewczyny-mam sąsiadkę,która odchudziła się 28 kg!Sylwetka w ciuchach ale z daleka-super.Gdzie leży pies pogrzebany?Ano w wieku! Kobitka po 60.Pierwsze moje pytanie bylo czy schudła bo chciała,czy -broń Boże choroba.Na szczęście to pierwsze.No i pokazala mi skórę,która zwisa.Niestety-nic się z tym nie zrobi.U młodych ludzi nie ma z tym problemu-chyba ,że byli "fest" grubi-natomiast w pewnym wieku robią się "nadmiary".No i buzia wygląda tak sobie.Dodam,że dietę ustaloną ma przez dietetyczkę.
Nie chodzi o stala nadwage, zawsze trzymalam sie w dobrych granicach wagi, przynaleznego mojemu wiekowi:)
Celulitis mnie bierze w posiadanie i wlasnie temu poddac sie nie chce, oprocz kontroli nad jedzeniem, bede chodzic trzy razy w tygodniu na basen.
Do tej pory raz lub dwa razy, basen mam tuz za rogiem, poza tym woda jest moim zywiolem:)))
Mam znajoma /60l/, ktora cale dorosle zycie miala 30 kg nadwagi, w ubieglym roku poddala sie operacji zmniejszenia zoladka. Schudla nawet wiecej niz 30 kg ale... ma spore klopoty zdrowotne /przemiana materii, jest na specjalnej diecie, pod kontrola lekarzy/. Organizm jej bardzo powoli przystosowuje sie do nieznanego stanu. Podjela ten radykalny krok nie ze wzgledow estetycznych... miala klopoty ze stawami, prawie chodzic nie mogla. No coz... cos za cos!!!