Znaczy : czysta 40 %?? Tak??:-)
Moze moj blad, ze abstynentka jestem i gardla regularnie nie odkazam ;) to by zabilo wszelkie uczulenia i bakterie ;)
Nie było mnie tu długo a ciekawam gdzie szczegóły tej diety, też chcę żeby mnie było trochę mniej :-(
Pozdrawiam mniejszą Salazar :-):-):-)
Też muszę zgubić kilka zbędnych kilogramów. Od jakiegoś czasu begam, jeżdżę rowerem czy uprawiam nordic walking. Problem jest taki, że w 2 miesiące zgubiłam niecały kilogram. Podejrzewam, że problemem jest dieta i podjadanie między posiłkami.
A możesz opisać co jadasz w standardowy dzien? Pamiętaj,że w sokach też jest dużo kalorii(ja pije dużo soków z kartonów-niestety).
Pijesz gotowe soki, jesz świeże, białe bułeczki i masz tylko 5 kg do zgubienia ? Szczęściarą jesteś - wiesz o tym, prawda ?
Ty nie musisz się odchudzać, Ty musisz pomyśleć, czy to, co w siebie wlewasz ma sens i Ci służy.
Też muszę zgubić kilka zbędnych kilogramów. Od jakiegoś czasu begam, jeżdżę rowerem czy uprawiam nordic walking. Problem jest taki, że w 2 miesiące zgubiłam niecały kilogram. Podejrzewam, że problemem jest dieta i podjadanie między posiłkami.
Wiem,ale lubię,tak jadam od dziecka i teraz już tego nie zmienie i nie chce zmieniać. :fuckyou1:
Aktywność fizyczna to 20% sukcesu. 80% to dieta - czyli to, co jesz i kiedy - bez głodzenia i bez akcji "odchudzanie", ale normalnie, na codzień.
Benito , aktywność fizyczna to 50 % sukcesu . Co do diety- słodycze całkiem trzeba na pólkę odstawić, tłuszcze ograniczyć a weglowodany złożone tylko.
Chodzi o to aby wytworzyć deficyt kaloryczny, wtedy waga leci. No i aktywność fizyczna powinna byc faktycznie "aktywna" i systematyczna.