10 listopada 2015 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_JanuszWedług chirurgów wszystkie przypadki nadają się pod nóż. Pech i szczęście pacjenta zależą od tego czy najpierw trafi do chirurga, czy do rehabilitanta.
Janusz, nie znamy sie , chociaz juz przed trzema laty sledzilam Twoje wpisy i Janinki na forum. Masz racje w tym co piszesz, chirurdzy chca operowac i uczyc sie ale niestety zbyt wiele popelniaja bledow. Mam tez problemy od kilku miesiecy z kregoslupem. Bylam teraz u neurochirurga i po tomografi komputerowej powiedziala, ze dziekowac Bogu nie trzeba operowac i dala mi skierowanie na 18 miesiecy na rehasport. Czekam niestety na termin w osrodku blisko mojej szteli a teraz probuje rozciagac tylko miesnie i musze powiedziec, ze pomaga. Mam zmiany nie wiem jak to nazwac, w odcinku laczenia sie kregoslupa z moim d...m , przedtrzen miedzy kosciami jest zbyt mala i uciska na nerw. Bol niesamowity po dluzszym staniu, siedzeniu, chodzeniu. Nie zre juz tabletek przeciwbolowych , probuje wytrzymac bol. Jak myslisz, czy ten rehasport mi pomoze? Mam tez zaznaczone , ze w wodzie rowniez.