Dziś z rosolku zrobię pomidorowa ,na deser budyn to dla PDP. Ja dnia makaronowa ,pieczarki i sałatka z ogórka no i soczewki z czego to jeszcze się zastanowie:piwosze::gotuje:

Dziś z rosolku zrobię pomidorowa ,na deser budyn to dla PDP. Ja dnia makaronowa ,pieczarki i sałatka z ogórka no i soczewki z czego to jeszcze się zastanowie:piwosze::gotuje:
Oj czepiasz się a sama wiesz jakie mogą błędy wyjść więc po co ta uwaga Aniu. Ale żeby było zabawniej proszę wyciskam łodygę selera,jedno jabłko marchewkę buraczki,ogórka pomidorka ups soczewka mi wypadła z okazji no i masz soczewki w soku warzywnym.A inna wersję też znam:yo:
Ażżż,czepneła sie :-)
U nas też codziennie soczewki:-) ,ale takie bardziej smoothie. Sok z czerwonych pomarańczy ,banan ,borówki ,kawałek melona albo mango. Do tego sypie jeszcze mielone siemię lniane albo chia ,trochę mielonej pestki z avocado,trochę ostropestu,trochę suszonego ,mielonego buraka ,collagen,łyżkę oliwy,wszystko blenduję i po szklaneczce na zdrowie :-). Pedepcia tak się do tego przyzwyczaiła,że kiedy zbliża się 13-ta,to już się o unser Getränk upomina :oczko:. Córka pdp zaopatrza nas w collagen. Wczoraj też przyszła paczka z dwoma torbami po kilogramie. Bezzapachowy,całkiem dobrze się rozpuszcza w kawie czy herbacie. Na Amazonie kupuje,dobry skład i bardzo dobra cena ,niecałe 30 euro za kg .
Nie znasz się na żartach ,,,? Przecież napisałam, że że swoich też się śmieję pisze i nie sprawdzam co to cudo techniki wypisuje
Trochę luzu :-).
Ja przywożę że sobą, bialko,ostropest,spiruline i róże w proszku też dodaje do soków. :dwa piwa: a ten kolagen to jaki możesz fotkę wstawić?
Nie nakręcaj , bo nie ma o co
Ja przywożę że sobą, bialko,ostropest,spiruline i róże w proszku też dodaje do soków. :dwa piwa: a ten kolagen to jaki możesz fotkę wstawić?