Twarog to taka oczywista oczywistość , że nie napisałam .Oczywiście Gusiu , przecieram razem z ziemniakami w takiej ilości, żeby nie zdominowały smaku . No i cebulka musi być na ciemno usmazoną do farszu .
Twarog to taka oczywista oczywistość , że nie napisałam .Oczywiście Gusiu , przecieram razem z ziemniakami w takiej ilości, żeby nie zdominowały smaku . No i cebulka musi być na ciemno usmazoną do farszu .
Jeszcze raz dzięki :aniolki:. Odetchnęłam,bo przynajmniej farsz dobrze robię :lol1:
Każdy robi pod swój smak .Ja lubię wszystko na ostro ......... :czerwieni sie:
O mater deju :) Już tak nasiąkliśmy erotycznym kontentem rodem z MTV , że nawet farsz do pierogów umieszczamy w tych ramach? O tempora o mores! Nie wytrzymię :)
Spokojnie , wiem , że akurat wy żartujecie . I dobrze - jest flow , klimat, energia bez przynudzania i międlenia w kółko tego samego .
So....a ja dziś jadłam Lachspasta i sałatę - mało kręcące :)
A po pracy jako, że blisko Sonnenbergu mamy Sportanlage, to poszłyśmy z koleżankami na tenisa i trochę czuję w kościach.
Zatem przywitam się tutaj, ja już wekeend zaczynam no i chciałam zamanifestować, że jutro śpię w opór .
Milego wieczoru :)
Zaraz tam mater deju,normalne rozmowy dojrzałych kobiet :-).
A jakbyś kilka postów wyżej przeczytała,to zdziwiłabyś się ,bo dzisiaj to samo jadłyśmy :oczko:
I bez obawy,budzić Ciebie nie będziemy . Jak to mówią,człowiek nie świnka,jak się wyśpi to sam wstanie :-)
Kolorowych snów 🌙⭐️
Faktycznie - leń ze mnie. Teraz nie ma za bardzo co kartkowac, bo mało piszących, a kartki mi się nie chciało wstecz przewrócić.
Ale tak mam jak dobijam do weekendu. Przed siebie i do domu, aby się zaszyć .
OMG! Zaczerwienilaś się...
To pewnie jeszcze po dzisiejszej nocy,w Dobranockach widziałam,że gości do sypialni zaprosiłaś. Ostro na dwa łóżka.Wow!, zazdroszczę :-)
Kiedyś kobiety czerwienily się jak się wstydziły
Teraz wstydzą się , jak się czerwienią :-(
To fakt,piszących mało ,nawet Ci co w odliczajkach rzadko coś skrobną :-(. Niemrawe się forum robi. A jeszcze nie tak dawno temu,nawet historie całe wymyślałyśmy . Można się było i czegoś nauczyć,i pośmiać też . Żal,że coraz mniej chce nam się chcieć :-(